KUBAY isimli üyenin son içerikleri

1. K

Çözüldü✓ M2 SSD Desteği Öneri

Corsair aldım . Hem hızları tatmin edici hemde bilindik marka . Birde amazon olmadığı için söylediğin ürün 9 taksit yapma imkanım yok . Yoksa söylediğini değerlendirecektim . 1780486705 Anladım bilgilendirmen için teşekkürler . 1780486716 Hepinize teşekkür ediyorum . İyi forumlar .
  2. K

Anakartın soğutucu bloğu var 1780485014 B550M PRO VDH
  3. K

Hocam çok teşekkür ederim corsair alacam gibi . 1780468829 9 Takstile corsair alacağım 1780469086 Ama bir sorum daha olacak corsairın bu modelinde soğutucu bloğu yok bir sıkıntı teşkil eder mi
  4. K

Yardımcı olur musunuz?
  5. K

Ryzen 5 3600 Mü Ryzen 5 5500 Mü Almalıyım

Benim görüşlerime göre 12 GB alacaksan hikayeli oyun için alacaksın . Ama ben FPS oyunları oynuyorum dersen 8 GB senin için yeterli olacağını düşünüyorum . İşlemci olarak ben 5500 tercihinden yana olurdum hep biraz daha bu nesile yakın .
  6. K

https://www.amazon.com.tr/dp/B09MJN35SL/?coliid=I1A9HSL3KMH6PH&colid=A5RMS6SD7ITT&ref_=list_c_wl_lv_ov_lig_dp_it&th=1 https://www.amazon.com.tr/dp/B0B9C3ZVHR/?coliid=I1NW5FV1B73JQK&colid=A5RMS6SD7ITT&ref_=list_c_wl_lv_ov_lig_dp_it&th=1...
  7. K

🔥İndirim Baseus Airpow 20.000 Mah Powerbank 799 TL!

Kesinlikle tavsiye ederim . Samsung A57 telefonumu 4 kere şarj ediyor . Ama 20000 Mah olduğu için şarj süresi uzun . Yatmadan önce tak sabaha dolar . Veya akşamları dışarı çıkıyorsanız öğlen doldur akşam huzur içinde geçir zamanını ...
  8. K

Dfs Bilgisayar Pttawm

Bende DFS Bilgisayardan alışveriş yapacağım . Bana çok güvenilir geldi . Her yerde görüyorum ve değerlendirmelere bakarsak %95 oranla falan başarılı . DFS ile amazondan sipariş daha iyi olacağını düşünyorum . Pttavm yavaş kalabilir bu durumda sıkıntı etme ve birazcık sabretmelisin bence .
  9. K

Yardım Oyun Oynarken Çift Monitör

Anladım teşekkür ediyorum
  10. K

Yardım Oyun Oynarken Çift Monitör

Çift ekran kullanırken normal masaüstünde takılırken mouse u sola veya sağa kaydırdığınızda ikinci ekrana geçerken oyun oynarken mouse sağa veya sola götürdüğün zaman mouse oyun çerçevesinden çıkıp ikincil ekrana mı geçiyor ? Yıllardır aklıma takılan soru ve hiçbir yerde bunu açıklayan birisini...
  11. K

Yardım M2 Ssd Harici Disk Öneri

Oyun oynayacağım ama 2 TB m2 ssd göremedim belirttiğim fiyata
  12. K

Yardım M2 Ssd Harici Disk Öneri

https://www.gamer.gen.tr/kingston-1tb-nv3-gen4-nvme-m2-ssd-6000mb-okuma-4000mb-yazma_u46285#urunBilgileri Böyle bir ürün bıldum . Gayet uygun ve kingston gibi bir markanın iyi olduğunu düşünüyorum şuanki bilgisayarımda da ssd olarak kingston kullanıyorum . Ama daha önce hiç m2 tatmadığım için...
  13. K

Öneri Ekran Kartı Tavsiyesi

Çok bir şey değişmemiş bakınca
  14. K

Teşekkür ediyorum . Bu arada bu ekran kartı fiyat yükselir mi yoksa bu fiyatlarda sürekli gezer mi ?
  15. K

Ya benim oynayacağım oyunlar belli zaten CS God of War Lol valorant Black Desert Online bunlarda iyi fps veriyorsa orta düzeyde sıkıntı yok gözüm ultralarda değil açıkçası :D
Geri