Hocam sağolun hepinize işlemciyi çıkarttım bi kaç pini yamuktu düzelttim ilk olarak sisteme elektrik geldi sonrasında bidaha baktım bir pin daha hafif yamuktu onu da düzelttim ve sorum halloldu görüntü de geldi sorun kalmadı takarken de direkt oturtmuştum pinler nasıl yamuldu anlamadım
Şu an sistem açılıyor işlemciyi çıkarttım galiba bi pini hafif yamuktu onu düzelttim sistem şu an çalışıyor ama bu sefer de görüntü gelmiyor ram yuvalarından birisi çalışıyor diğeri çalışmıyor
Şimdi bilmediğim bi işlem yanma riski de olduğunu söylüyorlar videoda anakarttan kaynaklı bi problem olabilir bence çünkü işlemci fanı zor sökülüp takılıyor bi hasar görmüş olabilir diye düşünüyorum
Garantileri yok maalesef uzun ama 3 gün önce çalışıyordu çalıştığım için söküp taşımak zorunda kaldım bugün kurayım derken bu sorunla karşılaştım ben anakarttan şüpheleniyorum
Ekran kartını çıkardım kasaya hiç güç gelmiyor fanlar falan da dönmüyor o ışığı bilmiyorum daha önce dikkat etmedim işlemcide bi problem olsa sisteme güç gitmemezlik olabilir mi ? Benim bildiğim görüntü gelmez
Şu ışık sürekli kırmızı halde yanıyor
1723313883
Tornavida ile denedim ama sonuç alamadım ben mi beceremedim bilemedim ama bios pilini de değiştirdim tuş bozulmuş olma ihtimalini düşünüyorum bende ama tornavida ile çalıştıramadım
Anakartta şu pcıex16 led yazan ışık sürekli kırmızı yanıyor ama güç tuşuna basında açılmıyor 3 gün önce açılıyordu çalışmasında bi sıkıntı yoktu şimdi hiçbir şekilde çalışmıyor nedeni ne olabilir
fc 24 de arkadaşımla birbirimze oynama isteği atıyoruz ama istek gelmiyor ve gözükmüyor başka bi yerde aynı sorunu yaşayan birisi oyunun dosyalarını doğrulayıp sorunu çözmüş ama ea appte nasıl dosya doğrulanır bulamadım çözümü bilen birisi yardımcı olursa sevinirim