Sistemde koku yok herhangi bir yanık olabilme durumu olmadı çünkü herhangi bir güç altında çalışma yapmadım. Umarım dediğiniz gibi benimkide açılır 😄
1699262855
Güç kablolarını söküp yaptım ama parça sökmedim
Herkese merhaba.
İşlemci fanını söküp macunu değiştirdik. Vidaları sıkışmıştı biraz uğraştık. Kolay olsun diye ekran kartını da söküp işlemleri tamamladık. Fakat şuanda anakartta enerji var tetikleme almıyor. Fanlar bile dönmüyor. Statik ten şüphelendim. Birkaç video izleyip bios pilini söktüm...
Merhaba arkadaşlar.
Ofisimiz için PC alacağız. Autocad (2D) ve MS Office programları ağırlıklı olarak kullanılacak. AMD veya İNTEL tercihini nasıl yapmalıyım. i7 10. nesil veya amd ryzen 3700x-3800x serisini düşünüyorum. İş için kullanacağım için AMD mi İntel mi karar veremiyorum. Seçeceğim...
Teşekkür ederim. Çok sağol. Son olarak CHA1 FAN'da RPM değeri stabil çalışmıyor. Bazen çok kısa süreli ani düşüşler yapıyor. Ama FAN'da herhangi bir değişiklik olmuyor. Sence sorun olur mu
Evet . Bios sürümü kontrol ettim en son güncel olan var. Fakat RAM'lerim 3000Mhz biosta 2133MHz gözüküyor bunu nasıl güncellerim?
1592899311
Bios'um güncel. Fakat RAM'lerim 3000MHz biosta 2133Mhz gözüküyor.
Arkadaşlar yeni hazır sistem aldım. Sistem w10 kurulu gelmedi ve boot ayarları eksik. Donanım arşiv videoların da Windows kurulmadan boot ayarlarının yapılması daha iyi olacağı söyleniyordu. Boot ayarı daha önce hiç yapmadım. Bildiğiniz açıklama yapan, adım adım gösteren video link var mı...