KubilayKaanKocyigit isimli üyenin son içerikleri

1. K

Monitördeki görüntü bozulmaları.

Konsolda yanlızca hdmi girşi var :)
  2. K

Selamlar, görüntüyü xbox series s de hdmi portu üzerinden alıyorum, yanlızca hdmi portu bulunmakta konsol üzerinde bu gün evimdeki 4k 120hz tv üzerinden de test yaptım aynı sorun yine vardı.
  3. K

Merhaba arkadaşlar kısa zaman önce xbox series s konsoluna geçiş yaptım bundan önce ps4 ve pc de kullanıyordum onda da durum aynıydı oyunlarda karanlık ortamlarda ve koyu renk yoğunluğunun olduğu alanlarda monitörde dalgalanmalar oluyor ve hızlıca sağ sol yaptığım zaman mesela karakterimin...
  4. K

PS4 üzerinden klavye ile tarayıcı kullanımı

ps4 ü olan bir arkadaş şu klavye hızlı yazma testi yapılan sitelerde deneyebilirmi ?
  5. K

Başka yerlerde de yazmışlar ancak ben biraz daha sırf oyun için kullanıcağım için geriye kalan zamanda da Q Klavye çalışmam gerekicek iş için gerekiyorda.
  6. K

Merhaba herkese, Elimdeki pc yi kısa süre önce ps4 ile takas etme kararı aldım ve takas ederken aklımda bi soru kaldı, alıcağım alete çoğu kişi klavye takmış ancak fortnite vs. oynamış elimde bir pc olmayacağı için sormak istedim ps4 e klavye takıp internette gezinebilirmiyiz, ödev yapmak için...
Geri