KucukBey52 isimli üyenin son içerikleri

1. K

Bu parçaları toplamayı düşünüyorum ekran kartı bilgim sıfır

Anladım beklemek daha mantıklı 6 aydan sonra bütün modeller gelir 1740352117 36.6 k hocam çok zorlar beni teşekkür ederim yinede 30 k anca monitörle beraber belki 1-2 daha
  2. K

Araştırmaya devam edeyim o zaman ikinci elide kovalamam gerek demekki ekran kartında ikinci el bile alabilirim.
  3. K

Dediğin sisteme tebilonda baktım bu özelliklere çıkarmak bile 35 K ı bulunuyor ekran kartı 7700xt 12 GB 192 bit inntelle normalde aynı olmasına rağmen en az 8 k fark ediyor resmen sömürüyorlar insanı
  4. K

Ekran kartı konusunda benimde aklım çok karışık maalesef Türkiye şartları ikinci elde bile temiz ekran kartı maalesef yok
  5. K

Gönlüm 7800xt de ama fiyatları fena uçmuş
  6. K

G.garajda o fiyatlar yalnız özelleştirilmiş halı bu fiyata geliyor
  7. K

CS 2 oynadığım yok pubg Metin2 GTA pes FIFA ve managerlik oyunları oynuyorum daha çok yeni oyunlara çok aşina değilim uzun süreden sonra ilk defa toplayıp zevk amaçlı oynayacağım
  8. K

30 k A kadar bütçem olacak monitör dahilinde belki 1-2 k oynayabilir 7700xt nedense pahalı geldi 1740350291 Tavsiyen varsa hocam dinleyebilirim
  9. K

Dediğiniz SSD de en az 1.2 K oynuyor o fiyata soğutucu almak daha mantıklı geldi.7000/6000 olacağına 6000/4000 olsada önemli olacağını düşünmüyorum açıkçası 1740350043 Sparkle modeli ile bu modeli arasında 1.1 k oynuyor o fark verilir mi ondan emin olamadım.
  10. K

Ben aslında sparkle ARC 580 (3 fanlı model ) mı yoksa Intel b580 mı arasında kaldım birde ramleri 8x2 16 lik mı yapsam daha mantıklı yoksa tek 16 lik mı
  11. K

Maşallah kankam baya baya açıklayıcı oldu teşekkür ederim üşenmeyip bu kadar uzunca yazdığın için 😅😂
  12. K

Çok anlamam PC toplama işinden ama parçaları banada iyi geldi en azından piyasadaki kıytırık birçok bileşenden iyi olduğunu düşünüyorum eğer bileşenler hakkında bilginiz var ise bilgilendirirseniz çok sevinirim
  13. K

Bu sistem alınır mı ve ne eklenebilir

1740348811 İlgini çeker mi bilmem ama ben bu sistemi toplamayı düşünüyorum kısa zamanda ekran kartı için benimde çok fikrim yok maalesef düşünürsen f/p geldi bana
  14. K

Çözüldü✓ Bilgisayar Toplama Yardımı

Colorfull Battle AxB650M-P Anakart :4.470 Sparkle Arc580 Titan 12Gb 192 E.kartı:12.239 AMD Ryzen5 7500F İşlemci: 5800 Patriot Viper 16 GB 6000 MHz Cl30 Ram:1.800 Kingston Nv3 Snv 1TB SSD : 2.190 Gameforce Liguid Beyaz 7x120 Kasa :3000 Toplam:29.5 K ediyor Bu şekilde kasa toplamayı düşünüyorum...
Geri