Kuesun isimli üyenin son içerikleri

1. K

Ekran kartı görüntü sorunu

Amcam kasayı toplama olarak yapmıştı ekran kartı yeni değil uzun zamandır kullanıyor şimdi böyle yapmasının sebebini anlamaya çalışıyoruz.
  2. K

Ekran kartı görüntü sorunu

Merhaba arkadaşlar amcamın rtx 3090 zotac serisi bir ekran kartı var. Bu kart kendi kasasında görüntü vermiyor, ben bu kartı kendi kasamda denediğimde ise görüntüyü kısa süreliğine alabiliyorum fakat çok kısa bir süreliğine. en fazla 3 4 dakika kadar, daha sonra görüntü kesiliyor sistem...
  3. K

Pc açılınca güç düğmesinden kapanmıyor.

Bugün pcmin kasma problemimin windowsun kurulu olduğu m2 den kaynaklı olduğunu düşünüp onu sökmeye karar verdim. M2 yi sökmek için baya uğraştım tornavida bulamayınca. Tornavidayla sökerken elim kaydı ve anakartı çok ufak bi çizdim ama çizik anakart üstündeki hiç bir yola denk gelmedi. Neyse m2...
  4. K

Ekran kartımı yükseltmeli miyim?

RTX 4070 ekran kartına sahibim sizce RTX 5070ti'a geçmeli miyim?
  5. K

Oyunlarda parlaklık çok fazla

PC ile ilgili nasıl bir sorun var bilmiyorum fakat nvidia denetim masası ile ilgili olduğunu düşünüyorum. Masaüstünde veya başka bir programda sorun olmuyor ama oyunlara girdiğim zaman sanki parlaklığı fullemişim gibi oyun ekranı parıl parıl parlıyor ve gözlerimi ağrıtıyor nedenini bilen var mı?
Geri