kulaklikonerisisteyenbiri isimli üyenin son içerikleri

1. K

ASMR Klavye switch türü nedir ve önerisi

Buradaki başta olan klavye gibi ses çıkartan klavyelerin ismi ya da switch türü nedir? Türkiye de var mı ya da?
  2. K

Işlemcim çok ısınıyor

Çok sağolun arkadaşlar. Kasa içinide bir güzel temizledim aşırı farketti beklemediğim şekilde. Yinede soğutma alacağım işlemcimin ömrü için.
  3. K

Işlemcim çok ısınıyor

Sıvı soğutma pek tercihim değil, bilmiyorum internette sıvı soğutmayla ilgili çok iyi şeyler görmedim hava soğutmanın genel olarak daha iyi olduğu söyleniyor oyüzden hava soğutma olsa daha iyi benim için. Peki 1900 tl verip phantom spirit almak mı daha mantıklı yoksa 1300 TL ye bu assassin...
  4. K

Işlemcim çok ısınıyor

Açıkçası çok ucuzada kaçmak istemiyorum, sonuçta bilgisayar bu sağlam olsun çok bütçemi aşmasın yeter. Bu önerdiğiniz model sağlam mıdır? 1738671676 Thermalright yerine tercih etmenizin nedeni neydi? Aynı fiyattalar 1738671702 Phantom spirit modelinden bahsediyorum
  5. K

Işlemcim çok ısınıyor

https://www.gaming.gen.tr/urun/384725/thermalright-assassin-x-120-refined-se-tl-c12c-120mm-4-x-6mm-isi-borulu-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/ Şu model nasıldır peki? böyle biraz daha 1500 1000 civarı bir şey önerir misiniz?
  6. K

Işlemcim çok ısınıyor

peki stok fanıda çıkarmam gerekiyor değil mi montajı yaparken? kusura bakmayın pek bir bilgim yok
  7. K

Işlemcim çok ısınıyor

Uzun zamandır ryzen kullanıyorum gezegenin kötü kasalarından birinde stok fanlı r5 3600 kullanmıştım 83 84 ü geçmezdi pek. Birde şimdi baktım valorant gibi bir oyunda bile 85 derece görüyor, sırf termal macun bukadar etki etmez diye düşünüyorum tam nedeni nedir bunun? Kasa thermaltake bir de...
  8. K

Işlemcim çok ısınıyor

Ya bilmiyorum zaten anormal geldi bana, boşta 65 derece falan zaten neden bukadar yüksek derecelerde seyrediyor bilmiyorum.
  9. K

Işlemcim çok ısınıyor

Hiçbir fikrim yok, montajda bir hata yok gibi varsa da 1.5 senedir falan kullanıyorum zaten hiç dikkat etmedim performansından dolayı bilgisayarın ama almam gereken fpslerden aşağılarda aldığım oldu bazı oyunlarda çok sorun etmedim. İnternetten baktığımda adam 50 derece falan işlemcisi...
  10. K

Işlemcim çok ısınıyor

Öncelikle selamlar, i5 13400f bir işlemcim var ve kendisi özellikle Marvel Rivals oynarken acayip ısınıyor, 100 derece falan görüyor yani ve ben bunu 2 hafta kadar daha bu şekilde kullanmak zorundayım şuanlık para çıkmaz. Soracaksınız, termal macun yenilemedim, yenileyeceğim fakat fazla bir...
  11. K

Kulaklık önerisi 800 TL'ye kadar

Merhabalar öncelikle kulaklığın mikrofonu güzel ve tek senede gitmeyecek bişey olursa sevinirim. Şuan aklımda blackshark v2 x var cloud core da öneriyolar. Yardımcı olabilir misiniz?
Geri