kullanici07 isimli üyenin son içerikleri

1. K

❌İndirim Bitti! Havit Cf925 Tamperlı Cam Gaming Oyuncu Kasası 3 Fanlı Siyah 1999 TL

Bana normal fiyatından uygun geldi. Akvaryum kasa arayanlar bakabilir. https://www.havitstore.com.tr/havit-cf925-tamperli-cam-gaming-oyuncu-kasasi-3-fanli-siyah-kumandali-ve-modullu-itxm-atxatxe-atx-uyumlu
  2. K

🔥İndirim Logitech G102 599tl (Kablolu)

bozuldukça aldığım mouse hem f/p hem her ihtiyacı karşılıyor
  3. K

Grimelange Tişörtler 90 TL

bitmiş galiba
  4. K

❌İndirim Bitti! Kıoxıa Excerıa Plus G3 1tb 2.709₺

alacaktım da yorumları görünce vazgeçtim hiç güven vermedi
  5. K

Core performans boost hızı arttırmak mümkün mü ?

Tamam şimdi oturdu dediğiniz gibi pbo benim aradığım özellik o zaman. Zaten voltajı -0,11 kadar düşük ayarda kullanıyorum uzun süredir. Pbo ayarlarıyla biraz uğraşayım bakalım.
  6. K

Hocam pbo yapınca hız sabit mi kalıyor hep. Mesela 4.7ghz hıza çıkarttık işlemciyi diyelim sürekli 4.7 olarak mı çalışıyor ?
  7. K

Ryzen 5600 işlemci cpb açıkken 4.4ghz limiti var. Bunu biostan arttırabilir miyim, böyle bir ayar var mı biosta ? Yani cpb devreye girdiğinde mesela işlemci 4.7 ghz çalışsın istiyorum gibi.
  8. K

❌İndirim Bitti! Game Master QLite 7x Argb Atx Akvaryum kasa troy ile 2329 TL

Troy ile 2329 TL'ye düşüyor. Bu fiyata bu boyutlarda akvaryum kasa görmedim matx oluyorlar genelde. 7 tane fan zaten 1000tl yi geçiyor. https://www.trendyol.com/gm-game-master/qlite-7x-argb-fanli-gaming-siyah-atx-akvaryum-kasa-p-991703998?boutiqueId=61&merchantId=187272
  9. K

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

2.5 k düşmüş fazla bir indirim yok gibi ama yine de tek tek toplayınca daha pahalıya geliyor
  10. K

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Bakalım kaç k düşecek fiyat
  11. K

🔥İndirim Lian Li 011 Dynamic Mini Akvaryum Beyaz Kasa 3.199 TL

fansız geliyor +1k da 4 fan tutar
  12. K

🔥İndirim Troy Kart 2000 TL / 300 TL

pcden olmuyor mobilden deneyin
Geri