Kullanıcı354237 isimli üyenin son içerikleri

1. K

1500TL oyuncu kulaklığı önerisi???

Hepsi burada da yeşil versiyonu 1900 tl hocam bukadar fiyat farkina değerse alabilirim kullanım dayanıklılik özellik olarak iyi midir? bu model bilginiz varmı
  2. K

1500TL oyuncu kulaklığı önerisi???

Fiyat performans olarak bi kulaklık lazim arkadaşlar max 1500 tl düşünüyorum mikrofon kalitesi ve ses kalitesi güzel olan modelleri markaları önerirseniz sevinirim 100 200 artirabilirim bütçeyi cok fark ediyorsa ama gerekte yok derseniz monsterin bu kulaklıği nasıldır https://ty.gl/0bsuy6a46h17k
  3. K

Bloody L65 Max nasıldır alınır mı ??

Meraba arkadaşlar ürünün fiyatı şuan bu şekilde...
  4. K

Max 1000 tl mouse önerisi lazım??

Meraba arkadaşlar max bütçem 1000 tl oyun ve gündelik kulanim için mouse lazım elim 17-18 cm civarı aklimda 750 tl fiyatinda monster pusat v11 vardi çok hafif mousleri sevmiyorum o fiyata alinirsa onuda alabilirim ama 1000 tl bütçe içinde daha güzel bi mouse varsa önerilerinizi bekliyorum.
  5. K

Çözüldü✓ 2000 TL ye monster pusat k3 pro alınır mı alternatifi varmıdır??

Ee dostlar temudan da alırız da sıkıntı olmazda tr klavye istiyorum tr için f/p ürününuz yokmu önerebilceginiz monster f/p diye görmüştüm oyuzden alınır mı diye sormak istedim birde şöyle bi model var sizce nasıldır hiç yorumunu incelemesini göremedim...
  6. K

Çözüldü✓ 2000 TL ye monster pusat k3 pro alınır mı alternatifi varmıdır??

Merabalar arkadaşlar yaklaşık 5 senedir kullandığım a101 den 30 tl ye fln aldığım piranha klavyemi degistirmeye karar verdim bütçem maksimum 2000 tl olmak üzere beni üzmicek dayanıklı sağlam rgb si hoş bişey arıyorum öyle çok bakmadim monsteri gördüm sizce alınır mı fiyatına değermi sizin...
Geri