Kullanıcı5335 isimli üyenin son içerikleri

1. K

Yardım YANWEN KARGO DAN SİNGAPORE POST TESLİM EDİLEN KLAVYE TAKİBİ

1709223107 ettim etmez miyim. Şükürler olsun tahminimden de az geldi. Sabırsızım pazartesiye anca gelir herhalde PTT yavaş ilerliyor
  2. K

Benim ürün gümrükten çıkmış şimdi ama henüz ücret gözükmüyor sende durum nedir
  3. K

Benim de gümrüğe sevk edildi. Kaç günde çıkar bakalım
  4. K

Hocam sizde bu 3. Aşama varmıydı? Ürün gümrüğe sevk edildi diyor anlamadım gümrüğe mi takıldı bu ?
  5. K

Geçmiş olsun mu diyim ne diyim bilemedim. Bende sabırsızlıkla bekliyorum .80 dolardı ürünüm bakalım ne çıkacak şansıma
  6. K

Çinden gelen üründen yüzde 30 vergi alınması lazım. Neden böyle oluyor. Benim ürün 2400 dü ben yandım o zaman 1708616217 Ptt ücret bilgileri nerede yazıyor bulamadım o kısmı.
  7. K

Nereden bakıyorum buna benim kargom da bugün Türkiye’ye gelmiş. Daha gümrüğü geçmedi gelçi. Sizin ürün tutarı ne kadar dı ?
  8. K

Teşekkürler. teşeklürler. 2 haftası var demek ki gelmesi için. Neyse sorunsuz gelsin de. Bekleriz
  9. K

Teslim edilenler resim atar umarım. Yada Türkiye’ye giriş yapanlar. Herkes bu şekilde merak ediyor. Faydalı oluyor aşamaları görmek. Bekleyelim bakalım
  10. K

Vergi zaten kesin diye biliyorum bende. Resim atar mısınız bende attım resim bundan sonraki kısmımda hangi aşamalar olacak diye
  11. K

Ulaştı mı kargolarınız. Ve rica etsem 17 track deki gönderi ilerlemelerinin resimlerini atabilir misiniz benim ürünümü takip edebilmem için aşamalarına bakacağım. İlk kez yurt dışından ürün alıyorum ben stres oldum gelecek mi gelmeyecek mi
Geri