Konu şu arkadaşlar pc normal bir şekilde tarayıcıda falan video izlerken farklı bir programı tam ekran açarsam veya başka sekmeye geçersem gpu videoyu gerek olmadığı için oluşturmuyor ve orası karartı olaak kalıyor ve sadece sesi verir. Bendedc de yayın açıcam ve arkadaşlarla birlikte bendefilmi...
Konu şu discord da yayın açıp film izliycez ve yandan aramızda konuşcaz fakat ben herhangi bir yerden video açıp dc ye dönüp dc yi tam ekran yapınca bilgisayar arkaplanda videonun görüntüsünü (yanlışsa ne denir bilemedim) renderlamıyor ve sadece ses oluyor ve ekran siyah oluyor fakat durdurma...
Kesinlikle üsteki amd olan dostum çünkü onda m2 ssd var ve diğerindeki intelde sandisk sata ssd çok kötü ve ikiside eşit sayılabilir donanımlar bir kaç bilgi daha veriyim amd 130 fps falan alırken intel 137 fps falan verebilir ama ssd çok kötü olmasında diğerinin ssd artısıyla eşit denilebilir o...
Sistemde ses kısmında del s2421hn diye bişey gözüküyor hdmi la bağladım içinmi öyle oluyor nvdia kart kontrol panelindede gözüküyor edit (sağolun yokmuş cidden ben s2421h özelliklerine bakmışım bu s2421hn ve sanırım ikisi arasında terk farkda hoparlör olup olmaması çok benzediklerinden...
Eğer nvidia rtx özelliğine sahip bir kart istiyosan iyi duruyor parçalar falan ama rtx kullanmam diyosan o fiyata daha yüksek performanslı amdler var sanırım. Bide kasanın önü camlı yanlarında ufak boşluklar var havayıda pek iyi alamayabilir
Merhabalar direk konuya giricek olursam bugün vatandan dell-s2421hn monitör aldım ve monitördö hoparlör var diye biliyorum dahili ve windows kısmındada del falan diye gözüküyor bişiler ama ses gelmiyor driverlar falan düzgün diye biliyorum acaba monitörde hoparlör falan yok hdmi la bağladığım...
https://www.epey.com/monitor/karsilastir/368652-421109/asus-va229hr_philips-242v8a-00/
Bu ikisi hem oyun hem gündelik kullanım için cok kaliteli ips olması sayeseinde renk doğrulu yüksek gözü daha az yorar daha az elektirik tüketir artı philips olanda sync teknolojisi var hem nvdia hemde amd ye...
https://www.incehesap.com/lg-22mn430m-21-5-ips-full-hd-monitor-fiyati-47096/
Arkadaşlar lg'nin bu monitörü gözüme çarptı ve ips olmasına rağmen fiyatıda baya uygun sorum şu kronik sorun vb. şeyler varmıdır 820 tl ye yakınımda sayılcak bir mağazadan alıcam
(Kullanım amacı 2d çizimler, basit...