modemimle pc arasında en fazla 10 metre vardır ya yoktur hocam kablo çekmeyi düşünüyorum ama görüntü kirliliği meslesinden bizimkiler müsade etmiyor işin kötüsü cs valo gibi online fps oyunları oynuyorum adaptörle bu oyunları oynamaya da çekiniyorum açıkcası
merhaba arkadaşlar yeni bir sistem aldım anakartım b650m-r wifi özelliği yok bu yüzden bir wifi adaptörü almayı düşünüyorum çok fazla pahalı olmayacak şekilde 1000 TL'ye kadar adaptör tavsiyesi olanlar paylaşırsa sevinirim
Ben de aynı sorundan muzdaribim 5060ti 16gb ryzen 5 7600 sisteme 1080p monitör almak istiyorum zaten full cs valo fps oyunları oynuyorum ama herkes 2k 2k diyerek kafamı karıştırıyor
Bu sistemde 1080p monitör kullanılır mı genellikle cs valorant oynuyorum fps oyunları nadiren de hikayeli oyunlar sizce 1080p monitörle kullanmamda bir sorun olur mu yoksa 2k bir monitör mü alayım
bütçem 6 bin civarı şimdiden teşekkürler
Ben bu sistemde kasayı vento 650w soğucutuyu fz6 pro rami de 6000mhz cl34 lancer yapıcam hocalarım anakartı b650 mr yaparım sizce bu özelleştirmelerle bile fp mi sistem alınır mı
hocam kasayı vento yapıcam ramleri de cl34 600mhz lancer soğucuyu da fz6 pro özelleştirme yapacağım
1753726129
rami daha sonra 32 yapıcam hocam şimdilik 16gb sonra aynı ramden bir tane daha alırım