Kullanılmayan_hesap isimli üyenin son içerikleri

1. Kullanılmayan_hesap

İ5 3330 kaç tl eder?

Teşekkürler. Hyperx 4x2 8gb 1600mhz ddr3 genesis ramler ne kadar eder?
  2. Kullanılmayan_hesap

İ5 3330 kaç tl eder?

*SATIŞ KONUSU DEĞİLDİR* Eski işlemcimi satıyorum. Bir kişi 300tl teklif etti sizce satmalı mıyım?
  3. Kullanılmayan_hesap

Gamepower Starscream nasıl?

https://www.ciceksepeti.com/gamepower-starscream-rgb-red-switch-turkce-q-usb-suya-dayanikli-optik-mekanik-oyuncu-klavyesi-kc8066154 Almayı düşünüyorum fiyatı uygun
  4. Kullanılmayan_hesap

SYS fanlar başta 1sn dönüyor sonra duruyor

pump fan dönüyor işlemci fanı vs dönüyor pc çalışıyor ama o iki fan dönmüyor. ne yapabilirim? 1616663369 bios u fabrika ayarlarına çevirdim sorun çözüldü. ama bios update den sonra sürekli bu gibi sorunlarla karşılaşıyorum. nasıl eski sürüme döndürebilirim?
  5. Kullanılmayan_hesap

Bios Ekranı Sorunu

pc açılırken bios ekranı tuhaf geliyor
  6. Kullanılmayan_hesap

xpg pylon 650w titreme gibi bir ses

tam emin değilim intel stok soğutucu ses yapar mı düşük bir trr sesi 1615754408 intel stok soğutucu veya psu dan geliyor ama galiba soğutucudan geliyor çünkü üstten dinleyince daha net geliyor ses
  7. Kullanılmayan_hesap

xpg pylon 650w titreme gibi bir ses

xpg pylon 650w dan arada titreme gibi bir ses geliyor. kablosu çok olduğu için çoğu arka tarafta duruyor. kablolar ses yapıyor olabilir mi? trrrr gibi bir ses geliyor fandan da gelme ihtimali var ama çekindim biraz 1615754241 ses aşırı düşük fan diğer fanların sesinden belli bile olmuyor...
  8. Kullanılmayan_hesap

adore rio l beyaz masa nasıl

https://www.adoremobilya.com/rio-ofis-l-masa-diamond-beyaz bu masayı almayı düşünüyorum kullanan var mı? malzeme kalitesi vs iyi mi
  9. Kullanılmayan_hesap

Irak'tan ekran kartı getirmek serbest mi

sınır varmış. 2 tanenin üstüne çıkamıyorsun. 1614863041 peki garantiye ihtiyaç duyarsam Türkiye'de yardımcı olurlar mı?
  10. Kullanılmayan_hesap

ben kendim için 3060 soracağım. Stok bilgisi de sorarım
  11. Kullanılmayan_hesap

soracağım. Bugün sorar bilgilendiririm sormamı istediğin model ne?
  12. Kullanılmayan_hesap

ekran kartı kutusu açık şekilde zarar görmez mi
  13. Kullanılmayan_hesap

Bir tanıdığımız ırağa gidecek. Oradan ekran kartı getirmek serbest mi ? Valizine koysa el koyarlar mı?
  14. Kullanılmayan_hesap

MSI yılbaşı cashback param yatmadı

msi yılbaşına özel cashback kampanyasına katılmıştım. Sırf o yatacak diye üst seviye anakart aldım 25.02.2021 ödeme tarihi yazıyordu ama yatmadı. Onaylanmış gözüküyor ama gerçek ödeme tarihi boş. Msi ile nasıl iletişime geçerim
  15. Kullanılmayan_hesap

msi cashback kampanyası paralar yattı mı?

b460m mortar ve i5 10400f alınca cashback kampanyasına katılmıştım 25.02.2021 yazıyordu ama dün yatmadı. Ne zaman yatar?
Geri