kumbulali isimli üyenin son içerikleri

1. K

🔥İndirim 🔴Vodofone Red Turna uçak bileti 600tl indirim kampanyası🔴

hiç gerek yok arkadaşlar tamamen net dolandırıcılık. skyscanner üzerinden geldiğinizde 600TL'den daha ucuz fiyat veriyor. skyscanner'dan gelince de kod kullanılmıyor.
  2. K

❌İndirim Bitti! The North Face W Quest Triclimate Kadın Siyah 7.353,67 TL

bu eleman birkaç seferdir dikkatimi çekiyor. paso böyle gereksiz yorumlar yapıyor bu forumda. çok umursamayın arkadaşlar foruma böyle adam da lazım.
  3. K

TCL Elite Plus A++ Inverter 12000 Btu Klima - 19.000 ₺

Benzer bir durumu yaşadım. Aldım ve 1 sene sonra kurdurdum. Bilkom 12 ay içinde kurulmazsa ücretli kurulum olacağını belirtiyor. Benim de 14. ay falandı Bilkomdan kurulum istedim şehrimdeki yetkili servis aradı. Onlarla da benzer durumu konuştum onlar da aynı bilgiyi verdiler.
  4. K

🔥İndirim Seçili Atıştırmalıklarda %50 indirim

6x100g M&M çok uyguna geliyor.
  5. K

🔥İndirim NUTRADE PREMIUM WHEY 33 Servis 899TL

üstad isteyen istediğine para harcar. seni hiç ilgilendirmez. tanımadığın etmediğin insanların sağlığını düşünüp kibirli şekilde öğüt vari cümleler savurup sonra üzerinde nefret toplama. 1737023739 adam fırsat görmüş kendince paylaşmış kafi.
  6. K

Nothing Phone 2 (3 TAKSİT) 26.824TL Prime fırsat

Evet alınır. Prime fırsatı, Amazon denetiminde gerçekleşiyor satış. Zaten gönderici de amazon. Ürün amazon deposunda. Dropshipping ile fırsat deposu satıyor sadece. Güvenebilirsin özetle.
  7. K

Sevgili arkadaşlar buradaki ana fırsat 3 taksit oluşu. Telefonlarda taksit biliğiniz üzere yasak ama amazon bu koyduğum linkte taksitli olarak koymuş ürünü. Üstelik fiyatı da piyasanın altında. Karşılaştırma yaparken taksit mevzusunu unutmayın. Peşin alacak arkadaşlara iyi forumlar.
  8. K

Link ÜSTELİK 3 TAKSİT Nothing Phone 2 12GB Ram 512GB Beyaz (Nothing Türkiye Garantili)
  9. K

Einhell TP-CD 18/60 Li-i BL - Solo, Akülü Darbeli Vidalama - 2280 TL

5.2 Ah batarya ile kullanıyorum. Canavar bi alet. Kullanırken vidalama sırasında vidalama modunda kullanmaya dikkat edin. Delme veya darbeli modda tork limitörüne girmez ve bileğinizi kırarsınız öyle güçlü bi alet.
  10. K

🔥İndirim Schafer 1.5L Cam Termos 324₺⭐👈

Hepsiburada satıcılı 319TL https://www.hepsiburada.com/schafer-kitchenhouse-mimoza-cam-termos-siyah-1-5-lt-p-HBCV00005B2XCP?magaza=Hepsiburada
  11. K

VX2780J-2K 6 veya 9 taksit ile 8500₺

2K 27"'de DELL'den vazgeçmeyin gerisi fasa fiso. Rtings'in review ratinglerinde de hep üst sıralarda DELL mevcut. Ben de halihazırda Dell G2724D kullanıyorum çok memnunun renk kalitesi vs. aşırı yüksek.
  12. K

🔥İndirim Getir Yeni Kuponlar Aktif

Eyvallah başkan kullandık.
Geri