Kunakan1740 isimli üyenin son içerikleri

1. K

Yardım AC3 Remastereed tepki vermiyor

evet doğruladım yamadan olabilirmi yamadansada çalışan bir yama yokmu birkaç tane denedim olmadı
  2. K

Yardım AC3 Remastereed tepki vermiyor

Oyuna tıklıyorum ama oyun tepki vermiyor asla açılmıyor dün açılıyordu çözebilen varmı
  3. K

Yardım Assasins Creed 3 remastered Türkçe yama sorunu

bu yamada olmadı kurulum çalışmıyor
  4. K

deniyicem sağol
  5. K

AC3 remastered Türkçe yamalarının çoğunu denedim fakat oyunu bozuyorlar bir çözümde bulamadım oyun zaten hatalı başlamıyor bile oyunu dosyalardan giripde açmak gerekiyor bu sorunları çözebilen kişiler yardımcı olursa sevinirim
  6. K

Yardım Red dead redemptıon 2 siyah ekranda kalıyor

hayır kurmadım
  7. K

Yardım Red dead redemptıon 2 siyah ekranda kalıyor

internetteki herşeyi denedim ama olmuyor çözebilen varsa yardımcı olabilirmi
  8. K

Yardım 2k monitör önerisi lazım

amazonda nethouse diye bi firma satıyor alınır mı? yoksa teknosa dahamı iyi olur arada 150tl fark var
  9. K

her monitör alınabilir aslında ama en iyisinden en kötüsüne kadar monitörlerde hep ölü piksel ve ışık sızması sorunu var gamepowera şans vericem gibi bakalım sende bakabilirsin bu markaya baya fiyat performans 1763564175 soğutucundan memnunmusun ben evo model aldım bakıcam 1763564217 7600x...
  10. K

Gamepowerda bildihim kadarıyla ölü piksel garantisi var zaten tam f/p markası suan 1080p excalibur kullanıyorum idarelik ama 27 inc oldugu icin goruntu guzel degil belki markaya sans verilebilir
  11. K

Samsungun g5 modeli bildigim kadarıyla va panel bende aynı şekilde sonradan iptal ettim her markada ölü piksel yaşarsın diyolar sanırım bu fiyatlara bile bile sorunlu monitörler alıcaz
  12. K

Birkaçtane baktım hep kötü yorumlar var viewsonicte felan bütçem 9000
  13. K

Yardım 5 cm sıvı soğutma kalınlığında öneri gerekiyor

anakartla kasanın üstü arasında tam 5 cm var ona uygun bir sıvı soğutma lazım iyi bir sıvı soğutma olmaz ise bir kule tipi önerebilir misiniz?
  14. K

Thermalrıght frozen vısıon corsaır 480t kasaya sığarmı

radyatör kalınlıgı sorun olurmu
  15. K

Thermalrıght frozen vısıon corsaır 480t kasaya sığarmı

içinde b850 gamıng msı anakart var sizce sığarmı yada sığabiliciek soğutma önerir misiniz? kasanın ölçülerini bulamadım
Geri