KuqLaa isimli üyenin son içerikleri

1. K

RYZEN 5 3600 ISI DEĞERLERİ NORMAL Mİ

4.2 de tam yükte stok fan ile o değerin bilr üzerine çıkıyor. Bende stok fan ile kullanıyorum. Dogru olan o stok fanı değiştirmem. Bende en kısa sürede yapacağım
  2. K

giriş yapamıyorum bir türlü bi yardım edin. burada takılıp kalıyo.

yapacağım olursa dua ederim :)
  3. K

giriş yapamıyorum bir türlü bi yardım edin. burada takılıp kalıyo.

çok bekledim bu sefer giriş veya kayıt ekranı istedi. bilgileri girdim yine beklemeye başladı. bunun için extra bir hesap filanmı açmam gerekiyor.
  4. K

Takmış olduğum ssd biosda görünmüyor.

Ssd sıfır alındı crucial. Crytsl diskmark dan test ettim saglık durumuna baktm hiçbir sorun yok gayet stabil çalısıyor. Saglık durumuda 100
  5. K

Ya aslında resim çokda önemli değil. Ama ben suan acıyorum yakınlastırınca okunuyor ama önemli değl o sistem kurtarmayı öneriyor vs flash disk filna takın diyor. Ssd yi görmediği için oldugunu düşünüyorum. Biosda boot menüsüne geldiğimde sadece hdd yi görebiliyorum. Ssd yok. Taktıgım flash...
  6. K

Öncelikle herkese selamlar. Sorunum şöyleki i7 4. Nesil toshoba bi laptopa ssd güncellemesi yaptım. Ssd yi dvd rw yerine montajladım. Pc açıkken filan ssd yi görüyor herhangi bir sorun yok. Hatta windowsu oraya kurdum bu arada hdd kendi sabit yerinde durmakta. Windows kurarken yeniden...
  7. K

Ram Frekansım XMP Profilini Açmama Ragmen Düşük Frekansta Çalışıyor

İleriki zamanlarda değiştiririm o problem değil :) Sorunsuz çalılıyosa problem yok. Bir bilgi daha öğrenmiş olduk. Herkese teşekkürler ☺ 1595061630 Bu arada 3400 mhz aldığımda gerçekten de 1700 olarak görünüyor cpu z de. Olay doprulanmıştır 😂
  8. K

corsair vengeance 8gb serisi
  9. K

Açıklama kısmında yazıyor zaten baktım ve 1500 mhz olarak gözlemledim.
  10. K

Buda şuan benle alay ediyor ya. 😂 Arkadaşlar ciddi bir şey soruyorum ya gerçekten saçma geldi daha önce de bir yerde rast gelmedim. 3000 mhz olarak görünmesi gerekmiyormu. Oyunlardada aynı şekilde 1500 olarak görünüyor. Dediğiniz gibibir sorun yoksa ben bunu 3400 mhz aldıgım zaman 1700 mhz mi...
  11. K

Ama bu çok saçma değilmi. Yani bir sorun yokmu demek oluyor bu.
  12. K

Herkese Selamlar. Donanım arşivinin güncel olan da sistem 2 yi satın aldım vr kullanmaya başladım her şey gayet güzeldi. Ancak msı afterburner programını açtığımda gözüme ram frekansları çarptı. 3000 mhz olan ram 1500 mhz de çalışıyor. Msı a.b da bir sorun olabilirmi diye düşündüm ve cpu-z...
Geri