kurabiye2 isimli üyenin son içerikleri

1. K

❌İndirim Bitti! Xpg 48gb (2x24gb) Lancer Silver Rgb Ddr5 8400mhz Cl40 16.449 TL

hayır ben de sevmiyorum böyle indirim bittiği halde tepe kalmaya devam eden konulara ama dediğiniz tek ram için değil neredeyse her iyi indirim için geçerli
  2. K

🔥İndirim Amazon Ev Yaşam Ürünlerin 1500/300 İndirim Kodu

son 1 hafta 5 farklı ürünüm iptal yedi amazonun eski kalitesi cidden yok
  3. K

🔥İndirim Conti Frito Airfryer Yağsız Fritöz-Beyaz 999 TL

geçen gün airfryerda tost yaptım tost makinesinden güzel oldu tost nasıl becerdim bilmiyom öyle kullanışlı bişi :D
  4. K

🔥İndirim Günün Bombası | Sürpriz Teknoloji İndirimleri | İncehesap.Com

elde kalan ıvır zıvırları indirim adı altında satmaca
  5. K

❌İndirim Bitti! Team Apacer Panther 16gb Ddr5 5200mhz Cl38 2.149,00tl

aldım da satıcıya dikkat etmedim ya iptal mi etsem
  6. K

🔥İndirim Julius Meinl 220grx8 213 TL

hocam zaten listede kayıtlıydı ama herhangi bir bildirim gelmedi ayarı mı var acaba
  7. K

Adam zahmet etmiş konu açmış burada konuşuyorsun, he bir de eşe dosta dağıttım diyor sanki sahibindende satılığıa koymuş gibi konuşuyorsun. Anlamadıysan adam bedava dağıtmış bu mu açgözlülük :D
  8. K

bu fiyata zor meinl'in çekirdek kahveleri kampanyada kilosu 800'e felan bulunabiliyor 1784660486 benimkiler de aynı ama çok bişi farketmiyor 6 aya bayatlar büyük iht
  9. K

❌İndirim Bitti! Vatan Bilgisayar'da Bazı Ürünlerde %20 İndirim

benim de kargoya verilmiş öğlen yarına gelir herhalde yurtiçi tahmini teslimat günü perşembe diyor ama o kadar sürmez inş
  10. K

hocam 15'e niye geçiyorsunuz ben 16 almadığımdan dolayı pişmanım
  11. K

neyse tatmin etmezse en kötü aldığım fiyata satarım bakalım, sağolun bilgiler için hocam
Geri