android omru rahat 4-5 yil hocam bende s20fe var 3 yil oldu hala cayir cayir goturuyor hala degistirmeyi dusunuyorum ama arabanin anahtarsiz calistirma ozelligi eski telefon oldugundan desteklemiyor, ama tuketim cilginligi konusunda haklisiniz bende de var tuketim cilginligi, ucuz urun alarak...
bence giris seviye telefonlari gercekten parasinin hakkini veriyor
gercekten her turlu luks tuketime anlam verebiliyorum araba, kiyafet vs ama telefon kismi cok sacma geliyor zaten kimsenin telefonda agir bi yuklu bi is yaptigi yok herkes ya kaydiriyor ya da birileriyle mesajlajiyor ama nedense...
bende bunun tplink olani var galiba ayni modeller cok memnumun ethernet kablosu cekmek icin cok uzakta kaliyordu odam adam akilli wifi de cekmiyordu bunu aldim hem telefondan kablosuz hem de ethernetle pcden baglaniyorum cok kullanisli
hocam tablet istemiyorum, oc daha rahat geliyor kullanimim sadece yt vs olmayacak ama asiri yogun isler de yapmayacagim, temizini nasil anlarim 2. elde pil omru felan duydum ama hic arastirma yapmadim bir internete bakacagim ama deneyimli birinden cevap almak daha temiz oluyor
ben de macbook bakiyorum cok agir bi is yapmayacagim biraz evden uzaktayken kullanmalik gibi olacak bana ne onerirsiniz hocam, neo istemiyorum agir bir is yapmayacak olsam da ileriye yonelik olsun istiyorum