kurabiye2 isimli üyenin son içerikleri

1. K

❌İndirim Bitti! Team Apacer Panther 16gb Ddr5 5200mhz Cl38 2.149,00tl

aldım da satıcıya dikkat etmedim ya iptal mi etsem
  2. K

🔥İndirim Julius Meinl 220grx8 213 TL

hocam zaten listede kayıtlıydı ama herhangi bir bildirim gelmedi ayarı mı var acaba
  3. K

Adam zahmet etmiş konu açmış burada konuşuyorsun, he bir de eşe dosta dağıttım diyor sanki sahibindende satılığıa koymuş gibi konuşuyorsun. Anlamadıysan adam bedava dağıtmış bu mu açgözlülük :D
  4. K

bu fiyata zor meinl'in çekirdek kahveleri kampanyada kilosu 800'e felan bulunabiliyor 1784660486 benimkiler de aynı ama çok bişi farketmiyor 6 aya bayatlar büyük iht
  5. K

❌İndirim Bitti! Vatan Bilgisayar'da Bazı Ürünlerde %20 İndirim

benim de kargoya verilmiş öğlen yarına gelir herhalde yurtiçi tahmini teslimat günü perşembe diyor ama o kadar sürmez inş
  6. K

hocam 15'e niye geçiyorsunuz ben 16 almadığımdan dolayı pişmanım
  7. K

neyse tatmin etmezse en kötü aldığım fiyata satarım bakalım, sağolun bilgiler için hocam
  8. K

ben de sık sık yurtdışına çıkıyorum, genel gezmelik ama acaba 15 götürmez mi şarj olarak ama evet ben de bikaç ay önce mac aldım entegrasyonu vs çok iyi diyorlar bakalım androidden geçiyorum
  9. K

galiba ben telefonda çok takılmadığım için garip geliyor ama işi telefondan dönenler için elzem
  10. K

hocam yanlış anlamayın da bu tüketim çılgınlığı niye yalan yok bi ara ben de 17 pro niyetlendim de sonra durdum dedim kendime cidden bi telefona 100k mı veriyorum sonra 15 aldım vatandan ama 16 almadığıma pişmanım biraz 10k farka
  11. K

bence hata bile olsa arkasında dururdu vatan
  12. K

bu saatten sonra diğer tüm satıcıları boykot etmek gerekiyor vatan hata yapsa bile arkasında duruyor ve müşteriyi üzmem diyor ama diğer satıcıların umrunda bile değiliz
Geri