Oyun oynarken sesimi temiz şekilde iletebilecek bir kulak içi kulaklık arıyorum. Headset baydı artık.
Bütçe belirlemedim ama şimdilik 1500'ü geçmesin diyelim.
Vader 5 Pro da mantıklı geliyor bütçeme uygun ama merak ediyorum cyclone 2 ya da G80 TS ile aralarında neden 2 kat fiyat farkı var? Sonuçta bu aletlerin geneli hall sensör ve 1000 hz çalışmıyor mu?
Merhaba,
PC'de Steam üzerinden Battlefield 6 oynuyorum. Helikopter ve jet sürmek için Windows ve Steam ile çalışabilecek uygun bir controller arıyorum. Araştırdığıma göre sticklerde drift problemi olabiliyormuş, bu yüzden tmr ya da hall sensöre yöneldim fakat aralarındaki fark hissedilir mi...
haftalardır adam gibi 5070 ti indirimi görmemiştim ama bu tam bindirim olmuş. kart msi'in en tepesi olsa ne olur, rakibi 33-34'e satılıyor. harbiden ben de şaşırdım o paralara gitmesine. sırf marka diye ekstra 10k gömmek akıl işi değil.
Media markt 2 adet kutulu satıyor, sıfır. Ölü piksel çıkarsa değişim talep ederim dedim, değişim ya da iade kabul etmem diyor. 3 adete kadar ölü piksel değişime girmez dedi. Sizce ne yapmalıyım? Değişim ya da iade istiyorsan internetten sipariş geç diyor.
9 - 10k bandında şuan alınabilecek en iyi monitör nedir peki?
3 yıl önce Dell S2721DGFA modelini almıştım, ikinci bilgisayar için monitör bakıyorum. G2724D modeli aynı paneli kullansa belki alabilirdim. Aşağıdaki modeller sanıyorum bu fiyat aralığında mümkün olan en iyileri.
Asus ROG Strix...
Mediamarkt'a gidip 9k ile almalı mıyım?
Asus ROG Strix XG27ACS
MSI G274QPF E2
bu modeller arasında kaldım. Elden almanın panel sorunlarında iade kolaylığı olduğunu düşünüyorum ama parasına değer mi? Diğer modellerin muadili sanırım.
Hem grafik tasarım işleriyle uğraşacağım hem de oyun oynayacağım.
En az 144Hz olsun, üstü önemli değil. Pivot, hoparlör vs. aradığım bir özellik değil.
Bütçe maksimum 7000 TL.
Teşekkürler.
Dün gece BIOS'u güncelledim ve RAM'i EXPO olarak ayarladım, 6000mhz çalışıyor sıkıntı yok. İşlemci gücünü varsayılan olarak 65W'ta bıraktım. Bilgisayarımı OCCT ile test ettim. CPU testini 10 dakika boyunca EXTREME modda çalıştırdım. Sıcaklık 95-96 derecede sabit kaldı. Sıcaklık, güç ve kullanım...
Merhaba,
Ryzen 7 9700X.
MSI X870E Tomahawk.
Thermalright Phantom Spirit 120 SE.
Hafta sonu yukarıdaki parçalarla bir sistem kurdum. AMD Adrenalin, MSI Center, Core Temp ve OCCT programlarını indirdim.
Boştaki sıcaklık AMD yazılımına göre 48 derece fakat diğer yazılımlar 60 gösteriyor. Chrome...