Kurou isimli üyenin son içerikleri

1. Kurou

Çözüldü✓ Kafa üstü kablosuz kulaklık arıyorum Beyaz

hocam x9'da da v9'da da mikrofonlar çıkarılabiliyor. Atılan steelseries kulaklıklarda da, 3X ayrıca xboxa bağlanabiliyor onun dışında bir farkları yok diye biliyorum. Mchose X9/V9 ile karşılaştıracak olursak genel toplamda kağıt üzerinde hemen hemen eşit durduklarını söyleyebilirim. Steelseries...
  2. Kurou

Çözüldü✓ Kafa üstü kablosuz kulaklık arıyorum Beyaz

hocam x9 pro kullanıyorum ve genel anlamda fazlasıyla memnunum. sadece beyaz renginde pop filtrenin sararması gibi bi durum vardı sanırım. Onun dışında kulaklık kendi başına çok iyi. Pek uzun olmayan bir incelemesini de forumda paylaşmıştım oradan isterseniz inceleyebilirsiniz. V9'da x9'un daha...
  3. Kurou

MCHOSE X9 Pro Kısa Süreli Kullanım Deneyimlerim

Arkadaşlar öncelikle merhaba, uzun uzun detaylara girmeden önce okumaya veya incelemeye üşenecekler için özet niteliğinde şunu yazayım. Ürün beni fazlasıyla memnun etti. Cloud II S gibi kulaklıkları aratmadığını söyleyebilirim mikrofon ve ses kalitesi konusunda. 3800 lira civarına aldım ve bu...
  4. Kurou

İnceleme MCHOSE V9 Pro Kablosuz Kulaklık

hocam peki işin sonunda yazılımı dışında sizi rahatsız eden bir konu oldu mu? 2010lardan kalma çinli sound yazılımlarıyla baya içli dışlıyım o yüzden yazılım konusu benim için pekte büyük bir sorun oluşturmaz, uğraşırım yani. kulaklığın kendisinde bir sorun yoksa benlik problem değil.
  5. Kurou

yazılımı dışında yaşadığınız ekstra bir problem, arıza oldu mu?bilgisayarda pek vakit geçirmediğim içinde gidip bir kulaklığa 4000-5000 lira vermeye de gönlüm razı gelmiyor açıkçası :D eğer yazılımı dışında bir problemi olmadığını söylüyorsanız alınabilir bir model gibi geldi bana.
  6. Kurou

Hocam merhabalar, konuyu tekrardan hortlatıyorum ama herhangi bir problem veya sizi rahatsız eden bir konu yaşadınız mı? Ayrıca mikrofon performansıyla alakalı rahatsız eden bir şey oldu mu? Fifine H9 almayı düşünüyordum fakat kablolu olması beni fazlasıyla rahatsız ediyor(şu anki kulaklığımın...
Geri