Benim düşüncem bu millete bakıyorum da cidden üzülüyorum bu kadar bilgisiz cahil bir toplum ile neler yaşıyoruz biz gece rahat yatalım diye nöbet tutan...
Bu ülkede siyaset konuşmayı neden hiç sevmediğimi bir kere daha anladım iyi ki de sevmiyorum mis gibi boşu boşuna zihnimi yormuyorum hepsi aynı halt...
Parça seçerken fiyat performans olmasına bakın ve kaliteliyi uygun fiyatla buluşturun marka takıntılığına bence hiç gerek yok ram olarak lexar öneririm
nisan başı ama beyaz olunca fiyat farkı çok oluyorsa siyahta olabilir çok fark etmez siz bu bütçeye en uygun şekilde ne olabileceğini gösterin en iyisi
Sistem hiç uygun değil ve seçilen parçalar da yanlış seçilmiş beyaz sistemler cidden çok pahalıya geliyor amacın performanstsn çok görsellik ise olabilir...
Ben uğraşmıyorum öyle knka zaten yılda 2 defa al sat yapmalık ürün gelirse geliyor onu da direk olduğu gibi veriyorum banka kredi taksidi var 10 bin açık...
Bu kasanın olayı ekran kartı modeli zaten işlemci vs değil ben 20 den koydum çünkü maks ederi bu kasanın 20 den fazlası verilmez veren kişi de bişey...