Özel çip değişimi olursa çalışabilir ama onu da telefoncular zor yapar yeltenmez sen faturası kutusu olan ürünlere daha çok yönel ve kutu dahil tüm imei numaraların aynı olmasına özen göster özellikle faturadaki ile
Ayarlar kısmında değişen parça var mı çıkıyor uyarı veriyor birde model numarasından cihaz geçmişini öğrenebiliriz başlangıçta örnek M ile başlıyor ise yeni cihaz demek
M-Yeni bir cihaz
F-Yenilenmiş bir cihaz
N-Değişim cihazı, servis talebiyle yenilenmiş
P-Satın alma aşamasında talep üzerine...
Yine söylüyorum bende ticaret yapıyorum benden ucuza satan varsa ona diyecek bişeyim yok satabilir amaç süreklilik ve güven o adam benden almaz ondan alır ama güveni olmaz kalitesi düşük olur benden daha pahalıya alır daha kaliteli ve süreklilik olur fiyatları belirleyen unsur birazda bizleriz...
Ad kullanma yok aynı özelliklerde pc çıktı yine söylüyorum benden ucuza satan varsa satsın ben etiket işi yapıyor benden ucuza yapıp benim müşterilerimi çeken de oldu burada fiyat belirlenme durumu var bir fiyat çıkar bu fiyat üzerinden altı veya üstü fiyatlar çıkar yeri geliyor bendden ucuza...
Link atılmıyor snrj yazdığı için ticaretin gereklilikleri vardır bu işin içinde olan daha iyi anlar en basit örnek haberlere de çıkmıştı yaşlı teyze Tereyağı satmamasına rağmen insanlar ucuza alsın diye kampanya adı altında fiyat yazmış karşıdaki market zinciri de buna karşılık daha ucuza satmış...
Ben öyle olduğunu düşünmüyorum örnek veriyorum ben etiket işi yapıyorum beni vurmak için daha ucuza mal süren çıktı bişey demedik diyemeyiz bu ticaret çünkü herkes müşteri çekme peşinde bu da kullanıcıya sana bana yarıyor zaten firmalar bu sistem çıkaranlara dünyanın parasını veriyor tl de değil...