kürşat46 isimli üyenin son içerikleri

1. K

Windows hdd görmüyor

Böyle bişey tazıyor
  2. K

Windows hdd görmüyor

Yapma be
  3. K

Windows hdd görmüyor

Biçimlendiremiyorum
  4. K

Windows hdd görmüyor

Aygıt yöniticisinde görünüyor ama bu bilgisayar depolama olarak görünmüyor
  5. K

Windows hdd görmüyor

Laptopdan bir tane çalısan hdd söktüm 500gb lik sonra kasama taktım ilk başta çalıştı ikiye bölünmüştü bende birleştireyim dedim ve yanlışlıkla sil e bastım şuan hiç görmüyor windowsu formatladım biosu sıfırladım hiç bir şekilde görmüyor ne yapalirim
  6. K

Windows hdd görmüyor

Laptopdan bir tane çalısan hdd söktüm 500gb lik sonra kasama taktım ilk başta çalıştı ikiye bölünmüştü bende birleştireyim dedim ve yanlışlıkla sil e bastım şuan hiç görmüyor windowsu formatladım biosu sıfırladım hiç bir şekilde görmüyor ne yapalirim
  7. K

1200f takılabilecek ekran kartı

Saolun
  8. K

12100f yeter mi ona oc ile falan
  9. K

Valla biriktirecem 6-6500tan fazla biriktiremem 1739468254 1080ti iyi midir? benim kuzende var çok memnun
  10. K

Valla rtx lere yetmeceği kesin ama 1080ti nasıl olurmu
  11. K

Valla hem nvidia olsa iyi olur hemde okadar yüksek karta gerek yok 20serisi olurmu rtx
  12. K

Kasamı yükseltmek istiyorum şuanda zaten i5 4460 1050 ti var ama işlemciyi kesin 12100f alcam ama ekran kartında da 1050ti da kalmak istemiyorum 1070 veya ti düşünüyorum pc builds darbogaz biraz fazla çıktı ama işlemci ye oc yapsam yinede yetermi ekran kartına eğer o olmassa1060 falan düşüyorum...
  13. K

Ekran kartına sonradan güç pin yuvası lehimlenebilirmi?

sadece merak attim yuvası var takılırmı diye 1736014734 lehim yeri varsa takılırmı diye
  14. K

Ekran kartına sonradan güç pin yuvası lehimlenebilirmi?

zotac gtx 1050ti ekran kartım var sağ köşesinde sanırım güç pin yuvası lehim yeri var ama pin yuvası yok, sonradan pin yuvası alıp lehilesem çalışırmı yoksa yanma faln mı olur 1736014263 böyle bir lehim yeri var
Geri