20 yilim b hacback la gecti evli cocuklu olunca mecburen ici geniş bagaji buyuk arabaya geçtim cevremde bir suru 1.4 egea kullanan var rampada bayilma harici şikayet duymadım onun icinde rampaya gelmeden vitesi bir alta alip devri 4500e getirirsen sorun yok yag yakma iside yag sogutucu...
35 yildir arabam var son 5 yıldır 2017 1.3 egea dizel kullaniyorum yılda 10 bin civari yaparim 8 bini şehir ici konfor yakit guvenlik genişlik kocaman bagaj çok memnunum 3 yılda bir araba degistiririm egeadan okadar memnunum ki hic ariza cikarmadi geçen yıl değiştirmedim agir bakimlarini...
ben bir aydir 2. el 9060 xt 16 gb icin enaz 50 kisiye yazdim dolap letgo sahibinden komisyon kesiyor ona ragmen herkes havale sonrasi kargo diyor hala alamadim 2. elde tek yol elden almak dunde biri almis forumda yqzmis adam testte dusuk frekans calistirmis arkadas alinca testte sıcaklıklar...
hocam butce belirsiz anakart b650 bakarken x 870 e aldim sogutucu mu th 6 beyaz bulamadim fz 6 pro bakarken bir arkadas gerek yok bu yari fiyat dedi kararsız kaldim
1788729216
2 cumadir yok
1788729265
bunda argb yok beyaz akvaryum kasada kullanacagim
9060 xt 16 gb 2.el 18 20 arasi garantili ama herkes parayi gonder karti gondereyim diyor kimse dolp ltgo shbnden de güvenli odemeyi kabul etmiyor hem komisyon fazla hemde satan karti bozup gonderirsin diyor yani karti gorerek elden almayacaksan çok zor ben 2 hafta ugrastim pes ettim sifir alacagim