Kursat9606 isimli üyenin son içerikleri

1. Kursat9606

1080x1080 black bar sorunu

Sorunun monitör kaynaklı olduğunu düşünmeye başladım fakat net bir bilgim yok hala hocam araştırıyorum
  2. Kursat9606

Hocam aygıt yöneticisi monitör kısmı devre dışı özel çözünürlük ayarlı daha ne yapılır bilmiyorum config ile alakası olduğunu çok düşünmüyorum çünkü öyle olsa hiç biri çalışmazdı sanırım
  3. Kursat9606

Evet hocam ne yaptıysam başaramadım dediğim gibi bazıları çalışıyor bazıları çalışmıyor 800x1024te aynı şekilde blackbars kalıyor
  4. Kursat9606

Valorant için upgrade tavsiye

300 üstü bende alıyorum fakat utility kullanımlarında düşüyor fps im yoğun yerlerde 1080p 4:3 true stretched oynuyorum zaten en fazla fps vermesi gereken ayarlarda yani bu ay sonu ram upgrade yapıp temiz format atıcam ram değiştirme lüksüm yok aynı rami alıcam 1750433694 SSD kaynaklı bencede
  5. Kursat9606

2. rami alacağım hocam ram değiştirme ihtimalim yok açıkcası
  6. Kursat9606

Hocam yapmam gereken bir test var mı işlemci 50-60 aralarında geziyor valorantta ısınmıyor pek ekran kartının termal macununu bilmediğimden değiştirmedim acaba değiştirsem sorun çözülür mü
  7. Kursat9606

Herhangi bir bileşende sorun var mı komple sitem testi mi yapmalıyım acaba ssd den bile kaynaklanabileceği söyleniliyor biraz araştırdım
  8. Kursat9606

Tek slot ramim 1750358437 Sanırım ram upgrade format devam
  9. Kursat9606

Hocam benim sistem dual channel mı bunu nasıl anlarız 1750341064 Hocam birde sıfır fiyatlar benim işlemcimin aynı seri x3d modeli 12-13k benim işlemcim 5-6k bunu ikinci el satsak bile neredeyse 10k lık bir upgrade yapmam gerekiyor o yüzden bu seçeneği şimdiden eleyeceğim kafamda ram upgrade i...
  10. Kursat9606

Hocam monitörüm 280hz mouse 2k veya 4k hzde kullanılırken 200 altına düştüğünü bile gördüm kasma hissiyatı veriyor o da bilgisayara fps için her formattan sonra tweak işlemi yapıp kullandım ve aktif olarak islc ve process lasso kullanıyorum acaba format atıp hiç bir işlem yapmadan mı kullansam...
  11. Kursat9606

Bilmiyorum öğrenmek için ne yapmalıyım stres testi vs yapıp sonuçları atayım mı benim zaten aklıma ilk gelen şey işlemci ve ram upgrade i oldu fakat baktım ki ramin fiyatı 3.500 tl olmuş gerçekten üzücü olduğunuda belirtmek isterim 500 liraya ram alıyorduk.
  12. Kursat9606

Merhabalar öncelikle sorunumdan bahsedeyim valorantta aldığım fps artık düşük geliyor wlmouse kullanıyorum bazen micro stuttering vs lag gibi sorunlarda başıma gelmiyor değil bazen valorant clienti açarken bile arkada chrome açıkken bilgisayar birden aşırı yavaşlıyor donuyor gibi oluyor benimde...
  13. Kursat9606

Ankara iss önerisi lütfen

an itibariyle türktelekoma geçiyorum türknet maalesef vdsl kullanıcılar için modem vermiyormuş
  14. Kursat9606

Türknet demek istediniz sanırım deneyeceğim hocam alıp umarım pişman etmez teşekkürler
  15. Kursat9606

Evet biliyorum hocam alakasız olduğunu. Türk telekomdan yana olacak seçimim sanırsam ya da ilk önce türknet deneyebilirim bir ihtimal taahhüt olmadığı için
Geri