Hocam aygıt yöneticisi monitör kısmı devre dışı özel çözünürlük ayarlı daha ne yapılır bilmiyorum config ile alakası olduğunu çok düşünmüyorum çünkü öyle olsa hiç biri çalışmazdı sanırım
300 üstü bende alıyorum fakat utility kullanımlarında düşüyor fps im yoğun yerlerde 1080p 4:3 true stretched oynuyorum zaten en fazla fps vermesi gereken ayarlarda yani bu ay sonu ram upgrade yapıp temiz format atıcam ram değiştirme lüksüm yok aynı rami alıcam
1750433694
SSD kaynaklı bencede
Hocam yapmam gereken bir test var mı işlemci 50-60 aralarında geziyor valorantta ısınmıyor pek ekran kartının termal macununu bilmediğimden değiştirmedim acaba değiştirsem sorun çözülür mü
Hocam benim sistem dual channel mı bunu nasıl anlarız
1750341064
Hocam birde sıfır fiyatlar benim işlemcimin aynı seri x3d modeli 12-13k benim işlemcim 5-6k bunu ikinci el satsak bile neredeyse 10k lık bir upgrade yapmam gerekiyor o yüzden bu seçeneği şimdiden eleyeceğim kafamda ram upgrade i...
Hocam monitörüm 280hz mouse 2k veya 4k hzde kullanılırken 200 altına düştüğünü bile gördüm kasma hissiyatı veriyor o da bilgisayara fps için her formattan sonra tweak işlemi yapıp kullandım ve aktif olarak islc ve process lasso kullanıyorum acaba format atıp hiç bir işlem yapmadan mı kullansam...
Bilmiyorum öğrenmek için ne yapmalıyım stres testi vs yapıp sonuçları atayım mı benim zaten aklıma ilk gelen şey işlemci ve ram upgrade i oldu fakat baktım ki ramin fiyatı 3.500 tl olmuş gerçekten üzücü olduğunuda belirtmek isterim 500 liraya ram alıyorduk.
Merhabalar öncelikle sorunumdan bahsedeyim valorantta aldığım fps artık düşük geliyor wlmouse kullanıyorum bazen micro stuttering vs lag gibi sorunlarda başıma gelmiyor değil bazen valorant clienti açarken bile arkada chrome açıkken bilgisayar birden aşırı yavaşlıyor donuyor gibi oluyor benimde...
Evet biliyorum hocam alakasız olduğunu. Türk telekomdan yana olacak seçimim sanırsam ya da ilk önce türknet deneyebilirim bir ihtimal taahhüt olmadığı için