kursatalim58 isimli üyenin son içerikleri

1. K

CS:GO oynarken sistem siyah ekrana düşüyor

CS:GO oynarken bir anda siyah ekran geldi ve dırrrr diye bir ses çıkıp yeniden başlattı. Olay görüntüleyicisi ektedir. Ne yapmam lazım? 2 seferdir bu sorunla karşılaşıyorum.
  2. K

Yüksek sese bağlı kulakta geçmeyen çınlama

Sağolun teşekkür ederim.
  3. K

Doktora gittim odyometri ve timpanometri testi yaptı bir sorun yok dedi çınlama da geçer dedi.
  4. K

2 gün önce sol kulağıma yakın bir şekilde oyuncak barutlu silah patladı o günden beri cizz diye bi çınlama ve basınç hissi eşlik ediyor dün gece acil servise gittim otiteq isimli rahatlatıcı damlayi yazdı bı faydası olmadı en yakın KBB randevusu 3 gün sonra o zaman gel bide uzman doktora görün...
  5. K

2500 TL RYZEN R5 3600 NASIL?

ben kullanıyorum memnunum
  6. K

İtemsatış God Of War Ragnarök alınır mı?

gecen sene tlou1 aldım itemsatıştan hesap hala bende sıkıntısız bitirmiştim zaten.
  7. K

İnternetim 1000mbps oldu

aynen öyle hocam aramayacagım faturamda olması gerektıgı gıbı zaten.
  8. K

İnternetim 1000mbps oldu

güzel kampanyaymıs. :)
  9. K

İnternetim 1000mbps oldu

Arkadaşlar Türk Telekom 100/20 mbps hızına sahip paketim var 725₺ ödüyorum 2 haftadır internet 1000mbps oldu ve paket falan yükseltmedim kendiliğinden hız arttı nedeni nedir sizce durumdan memnunum :)
  10. K

1050 Joule Tunçmatik mi, 350 Joule Viko Multilet mi?

5li tunçmatik kullanıyorum alalı 1 sene oldu ilk aldıgım gunden beri cızz diye ses geliyor yüke bindiği zaman bu ses artıyor kafanı uzatıp dinlemezsen problem çıkartmaz. bilgisayar monitör modem telefon şarj aleti aktif kullanılıyor.
  11. K

Çözüldü✓ RTX4060Ti Furmark değerleri nasıl?

teşekkürler fazla bilgim yok o yüzden sordum.
  12. K

Çözüldü✓ RTX4060Ti Furmark değerleri nasıl?

Alalı 1 sene oldu sıfır aldım gigabyte windforce 10 dakikalık test sonuçlar nasıl?
  13. K

Pc geç açılıp geç kapanıyor

hardisk oldugu ıcın yavas ssd al sorun cozulur.
  14. K

Ayak bileği röntgeni çatlak nerededir?

Teşekkürler
Geri