https://www.n11.com/urun/ambilight-sistem-478007285-19126964?magaza=elektronikemin
N11 de hazır bir şekilde satılan var 1 sene önce aldım hala kullanıyorum gayet güzel oyun oynarken vs çok rahatlatıyor
İlk aldığımda bende öyle düşündüm yaa yanik kokusumu geliyor bu ne dedim actim heryeri kontrol ettim bir sure sonra geçti koku sistemi kardeşime verdim yeni sistem aldim gene ayni koku geldi yine kontrol ettim hiçbirsey yok sonra yine geçti koku tuhaf mayhoş bir koku 😅
Geçen sene bu zamanlarda ryzen5500 ve rx6600 ikilisinin olduğu bir sistem aldım Wattman hatalarından o kadar sıkıldım ki oyundan keyif alamıyordum acaba ne zaman donacak diye strese girmekten oyun oynayamiyordum. Sistemi kardeşime verdim yerine kendime ryzen 5600 ve 3060ti li bir sistem aldım...
Panelin soketleri önemli 60hz panel ve 144hz panelin beslemesi farklı olabilir. 144hz panel için gerekli besleme yoksa takacağın 144hz paneli bozabilirsin veya anakartta kısa devreye sebep olabilirsin. Dikkatlice bakarsanız bazı laptop modellerinde gpu yeri vardir ama orası boş bırakılmıştır...
Daha önce 6600 kullandım onda da yazılım sıkıntısı vardı artık sinirlerim bozuldu Wattman ve garip fps olaylarından kardeşime verip 3060ti aldım. Vapor dediğiniz gibi sıkıntılı olabilir firma iade alır bizim abinin kartını ama 25kdan almıştı suan kart 35k. 25k ya ne alabilir ki mantıklı olmaz