34" 21:9 curved olarak bu fiyata evet alternatif yok. En yakın alternatifi 15.799 liraya msi mag 345cqr var.
https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-msi-mag-345cqr-34-1-ms-wqhd-curved-180-hz-oyuncu-u-fiyati,715052939.html
10.999'a tam olarak böyle bir şey isteyen arkadaşlar alabilirmiş ki...
Blitz 2 modeli, normal kullanımda rt tuşu sertleşti sonrasında bir gün çıt dedi elime geldi 😅 Onlar kullanıcı hatası diyor ben üretim hatası öyle kaldı gamepad.
İnanılmaz bir egon varmış takdir ettim. Böyle bir üslupla baş etmem mümkün değil. Diğer arkadaş ile aranda üslup farkı vardır diye düşünmüştüm yanılmışım. Bu kadar başarılı bir arkadaşın donanımarşivi forumunda ram tartışması da aynı bir ironi. Nasıl olsa sanal alemde herkes 9 dil biliyor herkes...
Olayları bilmiyorum. Bu mesajın için dönüş yapıyorum. Seni tanımıyorum. Ama 13 yıldır sektördeyim lafından yola çıkarak yaşını da göz önüne alarak zamanında benden eğitim almış öğrencilerimden biri olduğunu varsayıyorum. Böyle ukalaca ve kati cümleler kurmamanı tavsiye ediyorum. İyi forumlar.
Fazla irdeliyorsunuz konu amacından sapıyor. 4300 liraya daha iyi bir seçenek var mı yok mu? Varsa link atın yoksa alacak olan alsın bırakın mutlu olsun 😅 KTC H25T7'den kötü mü şimdi bu monitör ona göre karar versin millet
Temudan alıp yaklaşık 3 ay kullandım bu mouse'u. Mousepad seçiyor, kullandığım süre boyunca takılmalar yaşadım. Tamamen siyah mousepad ile kullanmanızı öneririm.