12.sınıfım bilişim bölümündeyim bir sürü arkadaşımla birlikle bir holdinge koydular bizi hiçde korkulcak bir şey değil ilk 1,2 hafta biraz çekingen oluyor...
merak etme cüssene göre bir iş verirler çok zorlamazlar cüsse konusunda ama bana yer bile sildirdiler ona göre 5 kuruşta vermediler.
1769127965
10saat...
ya öyle cüsseli biriside değilim yani bildiğin tıfıl bir bireyim, öyle çok ağır iş verilebilecek birisi değilim yani..
1769127695
ya beni asıl geren şey...
Ya yapamazsam, ya verdikleri iş bana zor gelirse korkusu var üstümde. Şu an 11. sınıf makine ressamlığı öğrencisiyim, şu ana kadar hiç çalışmadım, herhangi...
Ben hiç kimse önem vermiyor sanıyordum, fakat para karşılığı bot yorum atanlar, attıranlar gördüm (ciddi miktarda) siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz...
ana monitörüm "Rampage rm 550", yan monitör olarak trendyoldan "samsung essential s4 21.5" aldım. Ana monitörüm dp ile ekran kartına bağlı, 2. monitörü...
Benim hafızam iyi konu aklıma geldi bide eleman diyordu hep yaşıda 15 mi 16 mı ordan oda aklıma geldi büyükte değil yani ailesi yokmu kim nasıl müsade etmiş...