Kurtbeyss isimli üyenin son içerikleri

1. Kurtbeyss

Stajın İlk Gününde Neler Yapılması Lazım, Nasıl Geçer

Staj defterini götürmem gerekiyor mu ilk gün iş yaptırmazlar diye düşünüyorum genel tanışma iş öğretme gibi geçer umarım Yapmam gereken yada götürmem gereken bir şey var mı
  2. Kurtbeyss

2. El Alıcam, Hangi Direksiyon Setini Tercih Etmeliyim

İstanbul içinde, elden almak itiyorum. Yine de çok teşekkür ederim 💕
  3. Kurtbeyss

teşekkür ederim ❤️
  4. Kurtbeyss

bu konu hakkında hiç bir bilgim yok, tek bildiğim direksiyon da zaten g29 12,13k bütcem var, ne alabilriim
  5. Kurtbeyss

Staj Yeri Nasıl Bulabilirim

staj yerim belli oldu, okul buldu =) Aslında memnunum, çünkü bölümümde okul 1.si olarak bitirdim zaten. Hocalarımlada aram iyi, onlarda sağolsunlar güzel bir firmada bana referans oldular. Ama diğer arkadaşlarıma baktığım zaman, gerçekten bölümde çok iyi olmadığın sürece staj yerini okula...
  6. Kurtbeyss

Üflemeli Yada Vurmalı Müzik Aleti Arayışındayım.

daha karakteristik bir şey 😔
  7. Kurtbeyss

Üflemeli Yada Vurmalı Müzik Aleti Arayışındayım.

Bateri ve trompet hastası bir insanım. Fakat ikisinin fiyat skalası çok üst seviyede (2. elleri dahil). Bunlar yerine yine de ilgimi çekebilecek üflemeli yada vurmalı çalgı aleti var mı, yeni bi hobiye başlamak istiyorum daha önceden iki tür ile de alakam olmadı. Bütçe 10k civarı diyelim =(
  8. Kurtbeyss

Neden Netflix Gibi Platformlar Çamur Kalite Veriyor

aradaşlar özür dilerim, ben gayet yeterli buluyorum netflix kalitesini. nolur kızmayın üzürdilerim.
  9. Kurtbeyss

Hangi Hobileriniz Var?

şiir yazmayı çok severim futbol izlemek, oynamak şarkı dinlemek kitap okumak oyun oynamak (pc) Solid - autocad çizim yapmak başka da aklıma gelmiyo...
  10. Kurtbeyss

Odam Ne Yaparsam Yapiyim Çok Tozlu

hava temizleyicileri var, onları araştırabilirsin
  11. Kurtbeyss

Garson Kızı Bulmam Gerek

gidip kıza adam akıllı sormadan hiç bir şey yapma. İnstasını bulsan bile. Bi düşünsene kız kardeşin bi yerde çalışıyor, çalıştığı yerde müşterilere iyi davranmak zorunda. Günde binlerce müşteri ile ilgileniyor, ve bunların sayısız bir kısmı kız kardeşinin instasını birinden alıyor, çalıştığı...
  12. Kurtbeyss

Bjk Yeni Sezon Formaları Sizce Nasıl, En İyisi Hangisi

Formalar bu şekilde. Bence çubuklu forma iğrenç, mide bulandırıcı, korkunç, siyah forma daha iyi olabilirdi, üstündeki kırmızı nike logosunun kırmızı olmasına hiç gerek yoktu gibi reis... Beyaz ise çok düz ama aralarındaki en güzeli de o bence.
  13. Kurtbeyss

Disari Cikmaktan Rahatsiz Olmak

kendine göre çok yanlış bir meslek tercihi yapmışsın bence... Ama sorununa çare de olabilir, yavaş yavaş alışadabilirsin bence.
  14. Kurtbeyss

Kesinlikle Okunmalı Dediğiniz Kitaplar

Nihat Behram - Darağacında Üç Fidan her insan evladının okuması gereken bir kitap diye düşünüyorum.
  15. Kurtbeyss

Ds4 Ps5 Kolumu Okumuyor

hiç bilmiyorum, bi önceki açtığım konuda da ds4 kullanmam önerildi. Ve bağlanma problemini çözdüm.
Geri