Kurtbeyss isimli üyenin son içerikleri

1. Kurtbeyss

Bjk Yeni Sezon Formaları Sizce Nasıl, En İyisi Hangisi

Formalar bu şekilde. Bence çubuklu forma iğrenç, mide bulandırıcı, korkunç, siyah forma daha iyi olabilirdi, üstündeki kırmızı nike logosunun kırmızı olmasına hiç gerek yoktu gibi reis... Beyaz ise çok düz ama aralarındaki en güzeli de o bence.
  2. Kurtbeyss

Disari Cikmaktan Rahatsiz Olmak

kendine göre çok yanlış bir meslek tercihi yapmışsın bence... Ama sorununa çare de olabilir, yavaş yavaş alışadabilirsin bence.
  3. Kurtbeyss

Kesinlikle Okunmalı Dediğiniz Kitaplar

Nihat Behram - Darağacında Üç Fidan her insan evladının okuması gereken bir kitap diye düşünüyorum.
  4. Kurtbeyss

Ds4 Ps5 Kolumu Okumuyor

hiç bilmiyorum, bi önceki açtığım konuda da ds4 kullanmam önerildi. Ve bağlanma problemini çözdüm.
  5. Kurtbeyss

Fc 26, Virtual Controller Oyunla Aynı Anda Kullanılamaz.

DS4 u ilk defa kurdum, bundan önce fc24 den beri normal kolu bağlayıp oynuyordum zaten. Fakat geçmiş konularıma bakarsan "FC26 kol üzerindeki 1 tuşumu 2 kez algılıyor" tarzı bir konu göreceksin. O konuda önerdiler bana ds4 kullanmamı.
  6. Kurtbeyss

Fc 26, Virtual Controller Oyunla Aynı Anda Kullanılamaz.

Neden oluyor böyle, nasıl çözeceğim....
  7. Kurtbeyss

Ds4 Ps5 Kolumu Okumuyor

Yani dediğim gibi daha ne anlatabilirim...
  8. Kurtbeyss

Efootball Oynamayın/Oynattırmayın

30k yı bana ver, ben sana 30 farklı duygu yaşatırım
  9. Kurtbeyss

Steamdada Ps 5 Kolumu 2 Kez Algılıyor.

fc26 da oyuna girince sanki 2 kol bağlıymış gibi gösteriyor, 1 tanesi xbox, diğeri kendi ps5 kolum. Oyun içi bir sorun yaşamıyorum fakat menüde mesela 1 kez sağ tarafa gitmem gerek, 1 kez kaydırıyorum, 2 kez sağa gidiyor. Sadece Fifada da değil, başka oyunlar da da kolu tanımama sorunu...
  10. Kurtbeyss

Kalite Kontrol Nedir

çok teşekkür ederimm
  11. Kurtbeyss

Kalite Kontrol Nedir

Ben makine ressamlığı öğrencisiyim, staj yapacağım yerde "seni kalite kontrol alanında işe alacağız" dendi. Ne yapacağım orda yani...
  12. Kurtbeyss

Valorant Donanım Banı Hakkında Bilgi

donanım banın varken oyuna nasıl girmeyi planlıyorsun onu anlamadım ben...
  13. Kurtbeyss

Ben 11.Sinifim Matematik ve Fizikten Kaldım Sorumluluk Vermiyorum Dimi

edebiyat ? 1782218247 O derslerin 2 dönemdeki ortalamaları 100 ü geçiyorsa kalmıyorsun. Böyle hesaplaman daha rahat olur senin için. Soruna cevap olarak ise, sorumluluk bırakmıyorsun, fakat bu dönem kaldığın dersler olduğu için belge de alamazsın.
  14. Kurtbeyss

Kızlara İlk Mesaj Olarak Ne Atıyorsunuz

birine yazacağımdan kaynaklı değil ki bu konu =D Sadece merak ettiğimden açtım
  15. Kurtbeyss

Sizce En Havalı/Dikkat Çekici Enstrüman Nedir

Gitar türlerini bilmiyorum o yüzden normal herkesin bildiği gitara klasik gitar diyelim... Elektro gitar bence çok baş ağrısı yapan bir şey. Solo bir süre dinlemesi evet keyifli ama bir süre sonra baş kalmaz insanda. Ama sen klasik gitardan bahsediyorsan ona katılabilirim biraz
Geri