Kurtbeyss isimli üyenin son içerikleri

1. Kurtbeyss

Anadolu Lisesi mi Meslek Lisesi mi?

insanların meslek lisesini kaçış yolu olarak görmesi kadar saçma bir şey okumadım da, görmedim de. Arkadaşlar, evet meslek lisesinde ana temel dersler Anadolu liselerine göre çok daha kolay, fakat bunun 10. sınıfı, 11. sınıfı, 12. sınıfında staj var. ben şu anda 11. sınıf öğrencisiyim, 18 dersim...
  2. Kurtbeyss

Sakaryaspor forma nerden alabilirim

istanbulda satan bir yer var mıdır
  3. Kurtbeyss

Shopier den özel baskılı bir sweat aldım hala gelmedi

insta dan buldum adamı, kendim basıyorum vs... diyordu. o yüzden
  4. Kurtbeyss

özel baskı, benim attığım gorseli sweat a basıyor
  5. Kurtbeyss

Az önce aradım, ilk başta meşgule attı, 5 dakika sonra kendisi geri aradı, nereden sipariş ettiğimi falan sordu, kontrol etti, 1 2 gün içinde kargoya vereceğini, bana ulaşmasının 5 iş gününü bulabileceğini belirtti. Bana 2 gün içinde o kargo takip numarası atılmazsa, dediğin gibi şikayette...
  6. Kurtbeyss

+ wp den mesajlara da bakmıyor. Aradığımda açtı sadece.
  7. Kurtbeyss

10. sınıfım okula hiç gitmedim

onlar çoğunlukla okulda önemli takımlara (okulu temsil eden takımlara) üye olan öğrencilerdir. O yüzden o arkadaşlara biraz istisna yapılıyor diyelim. Yani en azından tanıdığım bildiğim kişiler bu sayede kalmadı.
  8. Kurtbeyss

2 hafta önce cuma günü sipariş ettim, hadi ilk hafta rahatsız etmeyeyim yoğundur diye aramadım. Tam 6. günde aradım. yarın kargoya verileceğini söyledi. Bu gün tam 11. günü olması lazım, hala bir kargo takip numarası vs.. verilmedi. Kendim için alsam dert etmezdim iade talebi oluştururdum, fakat...
  9. Kurtbeyss

Hiç bir konuda iyi değilim.

Öyle yapan birisi değilim, yaklaşık 10 11 yıldır futbol kulüplerinde oynuyorum, az çok iyi bir yere de geldim. Fakat yetenekli değilim, o konuda da çok iyi olduğum söylenemez. yani verebileceğim en doğru örnek bu olurdu galiba bilmiyorum
  10. Kurtbeyss

ama bu extra bi yetenek yani hile olm bu
  11. Kurtbeyss

Yani bunu ara sıra çok düşünüyorum, kendime "vay be bu konuda çok iyiyim" diyebileceğim bir konu yok maalesef. hiç bir zaman kendimi yeterli göremedim herhangi bir konu için, çünkü yetersizim. yani aranızda bu tarz bir şey yaşayan veya nasıl düzeltebileceğini bilen, önerisi olan kişiler varsa...
  12. Kurtbeyss

Beden dersinde kavga olayı

Empati yaparak düşün, liselerde gerek bıçaklanma, toplanıp ölesiye adam dövme olaylarına hep beraber az çok haberlerden şahidiz. hem çocuk tek başınayken hangi birini tutsun da diğerinden uzaklaştırsın. ikisi de birbirini ölesiye dövmek isteyen 2 ergen. Araya kaynayan bu çocuk olurdu. Ki...
  13. Kurtbeyss

Beden dersinde kavga olayı

sen ayırabilir miydin
  14. Kurtbeyss

"Ölümü gör" tarzında başka yeminler var mı

bunu ilk defa duydum
  15. Kurtbeyss

Steam Ailem için yeni 3 üye arıyorum

yanlış bilmiyorsam, o hesaba bağlı oyunda hile açarsa o hesap sahibi yiyor diye biliyorum. Eksik yada yanlış da olabilir
Geri