Kurtbeyss isimli üyenin son içerikleri

1. Kurtbeyss

Kendinizden sonrakine bir şarkı önerin

vahşet bir şey bırakıyorum buraya
  2. Kurtbeyss

Size Başka Oyun Türlerinin de Güzel Olduğunu Gösteren Oyunlar

2d ve piksel oyunlar, bu ikiliden nefret ederdim ama anomaly agent gerçekten mükemmel birleştirmiş ikisini de. Başka böyle oyun oynar mıyım, sanmam, ama çok beğenmiştim yani
  3. Kurtbeyss

Minimum zarar veren sigara ve türevi öneri

gerçekten bu sebepten dolayı sağlığınla oynamak mı istiyorsun ?
  4. Kurtbeyss

Okuldan geldikten sonra uyuyup uyanıp sabah okula gitme işi

tam olarak onu yapıyorum şu anda, ben 11. sınıfım okul için kolay oluyor da, stajda çalışırken zor olmuyor mu senin için
  5. Kurtbeyss

Steam hesabım çalındı

kendi mailini kontrol et, steam sana yakında bildirim göndermiş mi bak, google üzerinden steam destekle de iletişime geçebilirsin
  6. Kurtbeyss

Çözüldü✓ Bluetooth destekleyicisi usb dongle önerisi

çok teşekkür ederim
  7. Kurtbeyss

aralarından senin kullandığın var mı acaba
  8. Kurtbeyss

ps5 kolunu ben pcye normalde kablo ile bağlıyorum fakat artık baya konforsuz gelmeye başladı, önerebileceğiniz bt usb dongle var mı acaba
  9. Kurtbeyss

İstanbul Kartal daki blokecore mağazası kapalı mı

mailleri vardı, mail attım da daha dönüş olmadı
  10. Kurtbeyss

İstanbul Kartal daki blokecore mağazası kapalı mı

Kendi sitelerinde kartaldaki mağazalarının konumu yazıyor, fakat google maps üzerinden bakınca kalıcı olarak kapalı olarak gösteriyor. Bilgisi olan var mı acaba
  11. Kurtbeyss

Egzotik hayvan beslemek istiyorum (sürüngen, örümcek tarzı)

yılandan tiksinmiyorum ya yılan severim bence dokunabilirim ama böcek ve örümcekten çok tiksinirim 1771780020 yok be abi ben öyle birisi değilim, uyarıldığım konulara dikkat ederim. ki verdiğin bilgilerde gerçekten fikrimi değiştirdi mesela. corn snake yi ufak bir araştırırım, ona zahmetsiz...
  12. Kurtbeyss

evet evet biliyorum onu da iğrenç o be yani seviyim desem sevilmez, balık gibi bir şey yemini ver yaşayıp dursun. ben çok o tarz istemiyorum daha böyle haşır neşir olabileceğim türlere bakıyorum teşekkür ederim 1771768328 evet, İstanbul da yaşıyorum ama hiç denk gelmedim yani. 1771768349...
  13. Kurtbeyss

aklımda en başta yılan beslemek vardı, fakat evde ginepig var o yüzden çok uygun değil gibi. örümceklerden korkuyorum, ama çokta asil duruyorlar tarantula tarzındakiler o yüzden belki korkumu yenerim diye öyle bir şeyde almak istiyorum. neler önerirsiniz, uygun fiyatlı olarak ne bakabilirim...
  14. Kurtbeyss

Öneri 5000 TL Monitör Önerisi (Vatan)

zorunlu değilse vatandan almanı hiç önermem, daha farklı sitelerde kat kat daha iyi monitörleri aynı fiyata bulabilirsin
  15. Kurtbeyss

Bynogame den CS için bıçak alacağım

çok teşekkür ederim, bu 1 hafta içinde almayı düşünüyorum aksi bir durum olursa, senlikde sorun olmazsa dmden yada buradan yazabilir miyim
Geri