Kurtbeyss isimli üyenin son içerikleri

1. Kurtbeyss

Beni zorbalayan abi, haklıymışsın...

sanal ilişki değildi aslıda (uzak mesafe ilişkisi daha doğru olur), bir arkadaşımın kuzeniydi. Önceden İstanbul da oturuyordu, daha sonra İzmir e taşındılar
  2. Kurtbeyss

Gece evde dolaşırken bile gözlerim görmüyor ışık açmam gerekiyor

eve dışarıdan vuran ışık seviyesi azalmıştır. Belki yeni bir bina yapılmıştır o ışığın gelmesini etkiliyordur, kullandığın perde ışığı kesiyordur vs... yüzlerce olanak olabilir
  3. Kurtbeyss

Öneri Samsung S24, S25FE ve Honor 400 Pro Hangisini Tercih Etmeliyim?

yaklaşış 1 2 haftadır s24 kullanıyorum, şu ana kadar herhangi bir sorun görmedim. Sadece şarjı biraz hızlı gidiyor.
  4. Kurtbeyss

Beni zorbalayan abi, haklıymışsın...

ailesi baskıcı değil, sadece babası biraz katıydı. Annesi, abisi, teyzeleri, kuzenleri vs... ailesindeki herkes biliyordu beni (babası hariç). Kız adımın baş harfimin olduğu bir kolye takıyordu, babası da az çok anlıyordu zaten benim varlığımı.
  5. Kurtbeyss

Stajdan çok korkuyorum...

ya sadece mükemmeliyetçiyim ben biraz, işte ya orda yapamazsam, edemezsem korkum var
  6. Kurtbeyss

DFÖBMFDLKBFNDLKBFDNKFLB favorim bu oldu
  7. Kurtbeyss

işim dışında çok bir iş veremezler, cüssem izin vermez...
  8. Kurtbeyss

umarım öyle olur
  9. Kurtbeyss

ben çok sosyal birisi değilim işte benim açımdan oda sıkıntı.. 1769129090 evet bilgisayar üstünden yapıcam, benim işim bu ama, stajda bununla kalmayacağından eminim..
  10. Kurtbeyss

anladım, çok teşekkür ederim
  11. Kurtbeyss

7 8 saat bile bana çok geliyor ya... mızmızlık gibi olmasında 8 saat nasıl geçer ki..
  12. Kurtbeyss

ya öyle cüsseli biriside değilim yani bildiğin tıfıl bir bireyim, öyle çok ağır iş verilebilecek birisi değilim yani.. 1769127695 ya beni asıl geren şey çalışma saatleri, 10 saat ben nasıl çalışıçam, ondan korkuyorum...
  13. Kurtbeyss

Ya yapamazsam, ya verdikleri iş bana zor gelirse korkusu var üstümde. Şu an 11. sınıf makine ressamlığı öğrencisiyim, şu ana kadar hiç çalışmadım, herhangi bir iş deneyimim olmadı. Yani çalışmanın daha tam ne olduğunu bile bilmiyorum desem yeridir. Bu yüzden ekstra bir çalışma ve staj korkusu...
  14. Kurtbeyss

Internet değerlerimi nasıl arttırabilirim.

modem ara yüzüne girdim her şey tamam fakat dsl ile alakalı bir şey bulamadım 1769095154 oney.
  15. Kurtbeyss

Internet değerlerimi nasıl arttırabilirim.

her konuda fikri olan bi elemanın genelde ama, bu modem hakkında gerçekten sıfırım, nerden bakcaz...
Geri