Kurtbeyss isimli üyenin son içerikleri

1. Kurtbeyss

35m2 Dükkan Nasıl Değerlendirilir.

ben aklımda daha çok köy tarzı düşündüm mekanı bilemiyorum
  2. Kurtbeyss

Sigara Sizcede Çok Kötü Değilmi

keşke sadece sigara olsa... her türlü madde de aynı, hepsi çocukların elinde.
  3. Kurtbeyss

35m2 Dükkan Nasıl Değerlendirilir.

öyle yerlerde çok market olmuyor, bakkallarda genel olarak biraz uzak kalıyor. Belki bakkal, tekel tarzı şeyler düşünebilirsin
  4. Kurtbeyss

Simülasyonda Fiyat Hatası

5070? orta segment? (orta üst segment hatta üst segment bile denebilir)
  5. Kurtbeyss

Konuştuğum Kız Problemlimi?

büyük ihtimalle ailesinden izin alamaz zaten, 18 gün kalmış yks ye. Kızda bundan dolayı çekiniyor olabilir, aile baskısıyla daha çok çalışmaya başlamış olabilir, buluşmak istemiyor olabilir vs... Senin de çok üstelememeni tavsiye ederim. Kızı kendinden soğutmaya gerek yok. Böyle önemsiz bir konu...
  6. Kurtbeyss

Bazı Geceler Çok Kötü Uyanıyorum

12 gibi pcden kalkıyorum, 12.30 gibi yatıyorum. saat 3 gibi bu dediğim olaylar yaşanıyor.
  7. Kurtbeyss

Anladım, tekrardan çok teşekkür ederim
  8. Kurtbeyss

çok teşekkür ederim, yani psikoloğa gitsem o ne diyebilir ki diye de düşünmeden edemiyorum. Önemli bir şey mi onu da bilmiyorum
  9. Kurtbeyss

ya bende en başta öyle düşünmüştüm ama çok sık olunca çokta imkan vermedim yani
  10. Kurtbeyss

Yani tam olarak nasıl anlatacağım, bilmiyorum. Çok sık olmaya başladı bu olay, 2 günde 1 net oluyor, hatta bazen o 2 günde üst üste oluyor. Kulağımın çınladığını hissederek uyanıyorum, ilk 3 4 saniye hareket edemiyorum, izlendiğimi hissediyorum, kalbim sıkışıyor, nefes nefese uyanıyorum. Yani...
  11. Kurtbeyss

Ps 5 Kolumu Fc26 Xbox Gibi Algılamaya Başladı

Logitech F710 de var bende. Onu hep kardeşimle oynarken kullanıyordum. hep 2. kontrolcüydü yani. 1 kez onu ana taktık sadece, ps kolu takılı değildi o sıra. Onu yaptıktan sonra ps kolunu da böyle algılamaya başladı
  12. Kurtbeyss

+ fifa da 1 tuşu 2 kere algılıyor ( menüde) mesela 1 alt satıra geçmeye çalışıyorum 2 alttaki seçeneğe geçiyor
  13. Kurtbeyss

x o kare ücgen yerine A B X Y olarak gözüküyor, nasıl düzelticem Dosyaları doğruladım, ps kolunun driverlarını kontrol ettim ama hala aynı
  14. Kurtbeyss

Staj Yeri Nasıl Bulabilirim

mail mi atmam lazım, tam olarak nasıl başvuru yapabilirim
Geri