Dostum kalem kullanırken hz düşürüyor, dediğim gibi özellik bakımında daha iyi Huwaie ama not alma konusunda ki görüşüne katılmıyorum Samsung'un not uygulaması , uygulamasının özellikleri ve yazılımı kat kat iyi. Ben para verdiğim şeye bir şeylerle uğraşmak çabalamak istemiyorum her şeyi stabil...
@wruno Uzun kullanımım olmadı teyzem ve yakın arkadaşım da var onlardan alıp kısa süreli periyotlar ve onların geri dönüşleriyle konuştum, çünkü dediğim gibi düzgün bir inceleme bulmak çok zor hepsi sponsorlu içerik. Ben de ürünün özelliklerini görüp sipariş verdim MatePad 11.5 paper editon'ı...
Kanka daha birkaç gün önce siparişini verip iptal ettim. Ben de öyle gördüm biraz araştırdım youtube da nerdeyse hiç düzgün inceleme yok, nerdeyse hepsi sponsorlu içerik adam akılı kimse negatif yönlerinden bahsetmemiş, kullanan kişlerle konuştum youtube dan video izlerken ara sıra çöktüğünü ya...
Google servisi olmaması çok büyük bir sorun, gbox gibi emülatörlerlede düzgün çalışmıyor, yanlış bilmiyorsam bu modelde kalem mıknatısı yok tablete yapışmıyor kalem. Süper teknik özellikleri var ama kullanamadıktan sonra dünyanın en iyi cihazı olsa ne olacak ve güncelleme almayı kesti diye...