KurtlarSofrası isimli üyenin son içerikleri

1. K

Razer blackshark v2 x ses gelmiyor

Razer synapse 3 yükledim kulaklık tekerinden yükselttim fakat hiçbir şekilde ses gelmiyor telefona da denedim ses geliyor
  2. K

Alipay den buff163 e para yatırılabilir mi?

Alipaye pasaportu tanımladıktan sonra oraya para atsam buff163 e geçebilir mi o para? Teşekkürler
  3. K

Tam ekranda oyunlar kasıyor

2k Hocam diğer oyunlarda olması falan bilemedim performans ayarlarımı nasıl yapabilirim?
  4. K

Diğer yüksek grafikli oyunlarda da sra sıra takılmalar oluyor.
  5. K

Mafia oyununda tam ekran yapınca acayip kasıyor tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bıraktım işe yaramadı driver vs kurulu yardım edin teşekkürler rx 6800 i5 12400f 16 gb ram
  6. K

i5 12400F RX 6800 sistemde stuttering oluyor

Yıl olmuş 2023 ben hala bu sorunu çekiyorum, daha öncelerden de yaşıyordum. Oyunlarda yüksek FPS alıyorum fakat görüntü 20 FPS. Bu stuttering denilen illet yüzünden oyun keyfi yapamıyoruz. CS:GO ve Rainbow gibi oyunlarda olmuyor fakat yüksek grafikli oyunlarda; RDR 2, Far Cry 6, Battlefield V ve...
  7. K

RDR 2 save dosyam gitti

bu oldu fakat chapter 6 dan başlattı nexus a arattım ama bir şey çıkmadı hocam 77.6 oldu 80 lazım
  8. K

RDR 2 save dosyam gitti

hocam diğeri tam 87 den başladı tam 80 olan var mı?
  9. K

RDR 2 save dosyam gitti

evet hocam kapanışın 2.bölümdeyim fakat bu nasıl bir sorundur ya Allahtan cloud save açayım dedim yapmaz olaydım
  10. K

RDR 2 save dosyam gitti

hocam spoiler yemek istemiyorum kapanış 2.bölüm beacherin ümidi nin dosyasını size zahmet atarmısınız
  11. K

RDR 2 save dosyam gitti

Hocam geri almanın bir yöntemi var mı yoksa gg mi oldu
  12. K

RDR 2 save dosyam gitti

Öncelikle merhaba. Oyunda bayağı ilerledim. Sabah açtığımda Rockstar Games bana Cloud save aktarması istiyor musun dedi. Evet dedim. Tarihler vardı. Ben 2023 olanı seçtim. 2022 de vardı. Oyuna giriş yaptığımda bayağı eski bir saveye attı. Nasıl güncel saveme dönebilirim? Teşekkürler. Bu...
  13. K

RDR 2 Görüntü Akıcı Değil

uygulama ayarına freesync yazdığımda monitörün modeli karşıma geliyor aktifleme tuşu yok hocam
  14. K

desteği var ama uygulama da bulamadım
  15. K

Nasıl açabilirim oyun türkçe de teşekkürler
Geri