Başlıkta yazıldığı üzere yeni eve taşınıcaz. Ankastre set alınacak. Kasım indirimleri varsa önerilerinizi alabilirim. F/P olan orta halli bir ankastre önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
Hocam tekrar ahcı moda alabilirim dimi. İnternette araştırdığıma göre ssd için ahcı daha iyiymiş. Raid daha çok hdd işine yarıyormuş.
1756646187
Hocam şöyle çıkıyor.
Arkadaşlar pc siyah ekranda kalıyor güç tuşuna basılı tutup kapatıp tekrar açınca siyah ekran geliyor ve ahcı moddan raid moda almamı söylüyor. Modu değiştirip tekrar ahcı moda alırsam diskler sıfırlanır mı? 2 adet sata ssd ve 1 adet nvme ssd takılı ve 1 TB yakın oyun yüklü.
Arkadaşlar merhaba pc de hiçbir değişiklik yapmadım bilgisayarı ertesi gün açtığımda ekran gelmedi. Klavye mouse anakart ve fanların ışığı dahil her şey çalışıyor yanıyor. Ekran da displayport no signal yazıp sönüyor ve ekran kararıyor. Yeniden başlat tuşuna bastığımda da aynı sorun devam...
Hocam yanlış anlaşıldım herhalde. Kablo istemiyorum dönüştürücü istiyorum. Kablom orijinal ve çalışıyor. Şarjdan yana sıkıntı yok sadece dosya aktarımı için dönüştürücü arıyorum.
Arkadaşlar merhaba şarj kablom çift taraflı düz olduğu için pc portlarından hiçbirine takamıyorum. Daha önce bir dönüştürücü aldım ve öyle taktım telefondaki fotoğrafları öyle aktardım. Fakat üzerinden zaman geçtikten sonra dönüştürücüyü tekrar taktığımda yalnızca şarj ediyor. Sizde sorun ne...
Peki epic games için ne yapılabilir. Sanki şöyle bir şey yapmıştım. Oyun indirmesini başlatıyordum 30 saniye sonra durdurup epic gamesden çıkıp daha önce indirdiğim dosyaları yeni indirilecek konuma atıp epic gamese girip indirmeyi devam ettirdiğimde oluyordu. Ama yanlış da hatırlıyor olabilirim.