Kuru isimli üyenin son içerikleri

1. K

Yardım Rust alt tusu ile etrafa bakarken zoom yapama sorunu

Rust oynuna yeni başladım alt tuşu ile etrafa bakarken zoom yapmak için c tuşuna bastığımda klip saving diye bi bildirim geliyor ve ses çıkıyor alt tuşu ile etrafa bakarken zoom yapamıyorum bunun çözümü varmıdır varsa nasıl yapılıyor bilenler yazarlarsa çok memnun olurum
  2. K

Yardım Msi anakart güvenli ön yükleme açma

Hocam kuzenimde kullanmadığı rtx 4060 varkı onu taktım sisteme ve tüm sorun ortadan kalktı bir kaç ay kuzenimin ödünç verdiği kartı kullanıp kendime yeni bi kart alarak sorunu kökten çözücem 1765042728 evet sorun oymuş yeni bi ekran kartı takınca sistem düzeldi
  3. K

Hocam yardımın için çok teşekür ederim rxt80 uefi desteliyor gpuz den baktım desteklediğini gördüm ama benim anakartım msi b650 gaming plus wifi modeli anakartın desteklediği ekran kartlarında rx580 yok ekran kartını söktüm işlemcinin kendi apusunu aktif hale getirdim ve bios kendini direkt...
  4. K

Sorunu kendim uğraşarak çözdüm sistemimde amd ryzen 7 7800x3d msi b650 gaming plus wifi anakartım var kullandığım ekran kartı amd radeon rx580 8gb eski bi ekran kartı olduğu için anakartım desteklemiyor ve bu yüzden güvenli ön yüklemeyi açmama izin vermiyor bu sorunu yaşiyanlarınız varsa...
  5. K

Hocam onda sorun yaşıyorum dediğiniz gibi yapıyorum csm yi uefi yapıyorum kaydediyorum sistem açılırken tekrar biosa giriyorum yine csm olarak görünüyor
  6. K

Hocam windows os configuration bende görükmüyor 1764879728 Bu şekilde görünüyor
  7. K

Hocam dediğin herşeyi yaptım ama yine aynı şekilde olmadı başka bi çözümü varmıdır bunun acaba
  8. K

Hocam tek tek deniyorum şuan eğer müsaitsen ve uygun görürsen instagram dan yardım edebilirmisin ? (Can._.666 instagram kullanıcı adım)
  9. K

Hocam dediklerinizi yaptım ama bilgisayar kendini yeniden başlattıktan sonra bios a girdiğimde her şey yine eski haline dönmüş oluyor
  10. K

Hocam dediğinizi yaptım bios güncellemesinide yaptım ama yine aynı sorunu yaşıyorum
  11. K

Msi b650 gaming plus wifi anakartım var işlemcim amd ryzen 7 7800x3d cs2 de faceit oynamak istiyorum ama güvenli ön yükleme hatası alıyorum anakarttan güvenli ön yüklemeyi açıyorum f10 la kaydediyorum sistem kendini kapatıp geri açıyor ama yaptığım işlemler uygulanmıyor yine güvenli ön yükleme...
  12. ASUS ROG STRİX 1660 TI O.C EDITION

Comment by 'Kuru' on the classified ad 'ASUS ROG STRİX 1660 TI O.C EDITION'

4600 tl olsa nasıl alırdık
Geri