Kütahyalı43 isimli üyenin son içerikleri

1. K

XBOX 9.NESİL controller [A] tuşu basılı kalıyor

Ben forumlarda aynı sıkıntıyı yaşayanları gördüm cihazı sıfır kutusundan açtım kontrol ederken farkettim.hissiyatı bile diğer tuslardan farklıydı inşallah bidaha sıkıntı yaratmaz yeni gelen
  2. K

Başımdan geçen olayı anlatıyım Microsoft u aradım ilk açan adam değişim olur tamirli yenilenmiş cihaz gönderirler dedi bende iade etmek istedim Arçelikle konuştum onlarda 0 değişim yapıyorlar öyle bir şey olamaz dedi yine isterseniz iade alırız dediler bidaha aradım 2. Aradığımda başka bir adam...
  3. K

Sağlık olsun reis
  4. K

Ürün daha bugün alındı o yüzden müdahale etmek istemiyorum direk kutusundan çıkarttım kontrol ettim bu şekilde takılı kaldığını gördüm
  5. K

Beko nun internet sitesinden 2699 liraya Xbox 9. Nesil controller aldım [A] tuşu basılı kalıyor. Sıfır alındı ürün bugün elime geçti. İade talebi oluşturdum sıkıntı çıkarırlar mı . Bu sorunu yine 1 2 kişi yaşamış kronik mi yoksa tamamen şans mı ona göre tekrar sipariş vericem.bilgisi olan varsa...
  6. K

Yardım Xbox Series Wireless 9.Nesil GamePad'in [A] TUŞU TAKILI KALIYOR !!!

Aynı sorunu bugün yaşadım kronik bir arıza sanırım ben bekodan aldım hiç açılmamış kutusu sağlamdı iade talebi oluşturdum inşallah sıkıntı yaşamam
Geri