Kutanen isimli üyenin son içerikleri

1. K

Steelseries Arctis Nova 1 vs Nova 3

ikiside aynı fiyat nerdeyse 200 lira fark var hangisi daha iyidir?
  2. K

VXE R1 mi DARMOSHARK M3 PRO mu

r1 geldi beyler önceki mouseum artık delaylı hissettiriyor .d baya hafif elimde yokmuş gibi
  3. K

Jak girişi ayrıcı kulaklığı etkilermi?

İEM kulaklık aldım ama pcde ayrı ayrı jak girişi var.Ayırıcı alsam ses kalitesini veya gecikme hızını çok etkilermi veya kaliteli ayırıcı varmı?
  4. K

claw olarak tutuyorum ikiside olur ama sanırım r1 alıcam
  5. K

Genel olarak oyun oynayacağım,4000hz önemli değil.Ayrıca vxe 500tl daha ucuz
  6. K

0 kule tipi sogutucu bozuk sanırım?

sorun yok gibi çalışıyor duzgun şekilde ama garip
  7. K

0 kule tipi sogutucu bozuk sanırım?

ciplerden biri direk yok sanirim anlamadim sansa bak .d
  8. K

Ekran kartı takılıyken cpu fanı degistirebilirmiyim

Kule tipi sogutucu aldim stok cpu sogutucusunu degistiricem ama ekran karti takilmis gibi cokta zorlamak istemiyorum cikarmadan yapsam sorun olurmu?
  9. K

R5 5600 için hangi soğutma daha iyidir

Pcyi alalı yaklaşık 1.5 yıl oldu yeterli gelmeyen stok fan ve sıcak havalarda olunca pc 90 dereceleri geçiyor soğutucu alıcam ama ikisi arasında kararsız kaldım...
  10. K

Psuya ulaşamıyorum vida açılmıyor

O vida değil boşluk var orda sadece 1691906757 Perçin ne bilmiyorum ama ayirmam gereken yeri onların tuttuğu kesin
  11. K

Psuya ulaşamıyorum vida açılmıyor

Frisby 9450G model kasayı kullanıyorum.Güç kaynağının fanı birşeye takılıyo ve ses çıkarıyo ama bu ses bazen çok artıyo fanada zarar gelmesini istemiyorum oyüzden içini açayım dedim ama açılmıyor.Nasıl bir vida kullandılarsa acamıyorum ya ulaşamıyorum psuya,napabilirim acaba?
  12. K

Gigabyte A520M K V2 1.0 DDR4 mATX anakarta w10 yükleme

NFTS destekler değilmi? Çünki sadece FAT32 destekliyor diye birsey gormustum
  13. K

Gigabyte A520M K V2 1.0 DDR4 mATX anakarta w10 yükleme

Merhaba arkadaslar gecen gunlerde Gigabyte A520M K V2 1.0 DDR4 mATX anakarta sahip bir sistem aldım ve yarın elime ulasacak. Pc freeDOS isletim sistemine sahip ve w10u ben kurucam. Ama w10 İSO dosyasını rufusta yazdiriken hangi ayarlari kullanmam gerektigini bilmiyorum yardim edermisiniz?
Geri