kutlaybaba13 isimli üyenin son içerikleri

1. K

AMD Wattman Hatası

1785967243 hocam çok agresifsiniz ben konuyu ne diye açtım yardımdan çok zararırınız dokunuyor teşekkür ederim
  2. K

AMD Wattman Hatası

bu şekilde yaptım doğrumudur
  3. K

AMD Wattman Hatası

yapmak istemiyorum kartımı normal stabil halde nasıl kullanırım onu bilmek istiyorum hocam
  4. K

AMD Wattman Hatası

teşekkür ederim 1 ay sonra yeni psuya geçsem süre zarfında sıkıntı yaratırmı lol oynayacağım sadece
  5. K

AMD Wattman Hatası

teşekkür ederim önerdiğiniz herhangi bir ayar videosu varsa iletirmisiniz teşekkür ederim 850 w yeterli olacakmıdır 1 ay sonra alsam herhangi bir şey olurmu bu ay içinde sadece lol oynayacağım
  6. K

AMD Wattman Hatası

bütçemin bir kısıtı yok açıkçası çokta uçuk olmasa alabilirim önerdiğinizi
  7. K

AMD Wattman Hatası

ODIN 2 O750
  8. K

AMD Wattman Hatası

önerme şansın varmıdır ?
  9. K

AMD Wattman Hatası

dostum ben amd boklamadım ki sadece bilmedigim için yardım istedim ?
  10. K

AMD Wattman Hatası

hocam sizlere kısacası sistemimden bahsedeyim sizde yardımcı olursanız cok iyi olur rx 6800 16g z trıo msi ryzen 5 7500f 32gb ddr5 ram a620m-e pro maks frenaks hızı voltaj gpu güc min frekansı kac olmalı ?
  11. K

AMD Wattman Hatası

hocam cok pardon ODIN 2 0750 yazıyor
  12. K

AMD Wattman Hatası

hocam cok pardon ODIN 2 0750 yazıyor 1785965517 hocam kasa modelim biraz değişik oldugu icin tornavida lazımdı şimdi bakabildim ODIN 2 0750 yazıyor
  13. K

AMD Wattman Hatası

hocam bu kadar ağır yorum yapmanı anlamış değilim youtubeda araştırmalar sonucu böyle yaptım eski haline geri döndürdüm
  14. K

AMD Wattman Hatası

Hocam sadece rainbowda bu hatayı vermiş olması kartın bozuk oldugunu gösterirmi psu yu tam bilmesemde arkasında AC 230 W yazıyor buda furmark testi
  15. K

AMD Wattman Hatası

Dostlar merhaba rx6800 kullancısıyım fazlasıyla oyun oynuyorum elden ring cs2 lol cyberpunk gibi fakat rainbow six siege oynarken wattman hatası alıyorum diğer oyunlarda almadım rainbow oynamayıda cok seviyorum lütfen çözüm üretme şansınız varmı mhz ayarları vs yaptım ddu ile silip yükledim...
Geri