m3 işini çok rahat görür bence proya gerek yok ama ben olsam m4 air alırdım daha güncel ve aktif olarak kullandığım bi tablet ben 60hz ekrana alışığım ondan hiç batmıyor ki zaten gayet akıcı illa prof. iş yapacağım ve ekran çok önemli diyorsan pro alabilirsin ama diğer türlü her işinde air kat...
bu bütçede bundan iyisi yok sanırım incelemelerinde herseyini övüyorlar kutu içeriği ve plastik kasa dışında belki 4kya çıkınca alternatif vardır ama 3k vermek daha cazip
arkadaşlar beyaz klavyeye geçmek için 1 hafta felandır konuları okuyorum geziniyorum felan en son elime biraz para geçti bütçem 3kydı ama şuan 4100e kadar çıktı ilk bütçeme göre almayı düşündüğüm iki klavye howl 75 ve ya gameraider k1 he hangisi alınmalı manyetik olması aşırı mühim değil ama...
tüm ekipmanlar beyaz klavyem siyah olunca uyumsuz durdu beyaz bir klavye arıyorum 2500e olursa çok iyi olur ama 3kya kadar en fazla bütçem bu kadar çıkabilir. mümkünse tkl boyutunda
hocam telefondan xbox.coma gir sağ tarafta profile bas aboneliklere gel en başta gamepass olur sağda üç noktaya bas ordan yönet oradan aboneliği iptal et para iadesi ileyi seç
1782580513