Aklımda asus rog harpe ace mini var hem boyutu hem de özelliklerinden dolayı anlık olarak furylevel z1 kullanıyorum marka takıntım yok ama dış kaplaması benim için çok önemli. Ace mini nasıldır (3.4k) onun yerine hangi modelleri tercih edebilirim? Teşekkürler
Daha iyisi vardır yoktur onu bilemem ama kullandığım süreç boyunca hiç sorun yasamadim yaklasik 8 9 ay oldu ben günde 2 saat felan anca takılırım pcde şarjını 1 ayda fln fulleyip bırakıyorum malzeme kalitesi benim de hoşuma gitmedi ama kullandığım süre boyınca hiç takılma donma yaşamadım...
Ben daha yeni aldım hybrid öneriyorum çünkü hybridde bile mouse yağ gibi akıyor speedte hayal edemiyorum fps için controlde önemli plduğu için önerim böyle olurdu
6 7 yıldır kullandığım mouse an itibariyle vefat etmesiyle yeni mouse arayışına geçtim bütçem taş çatlasa 2k 2.2 olur mousede aradığım 2 özellik var kablosuz olması ve o dış malzemesinin kaliteli hissettirmesi yani ağırlığı felan pek önemli değil benim için ele tuttuğumda dandik plastik hissi...