estağfurullah kankam şöyle bu sitenin para kazandığı tek yol kendi kestiği komisyon yani para yüklerken ve çekerken onun dışında millet steame bu kadar komisyon vereceğime gider burada satarım diyor alan kişide daha ucuza alıyor steame komisyon ödemeği için
csfloata yeni 10k attım hem komisyon az al sat kolay ve güvenilir ben csfloattan alırdım
1789115579
ak47 nouveu revenge güzel m4a1s için fiyat perfonmans black lotus var
1789115595
awp için krom topu yada duality gibi şeyler var
m3 işini çok rahat görür bence proya gerek yok ama ben olsam m4 air alırdım daha güncel ve aktif olarak kullandığım bi tablet ben 60hz ekrana alışığım ondan hiç batmıyor ki zaten gayet akıcı illa prof. iş yapacağım ve ekran çok önemli diyorsan pro alabilirsin ama diğer türlü her işinde air kat...
bu bütçede bundan iyisi yok sanırım incelemelerinde herseyini övüyorlar kutu içeriği ve plastik kasa dışında belki 4kya çıkınca alternatif vardır ama 3k vermek daha cazip
arkadaşlar beyaz klavyeye geçmek için 1 hafta felandır konuları okuyorum geziniyorum felan en son elime biraz para geçti bütçem 3kydı ama şuan 4100e kadar çıktı ilk bütçeme göre almayı düşündüğüm iki klavye howl 75 ve ya gameraider k1 he hangisi alınmalı manyetik olması aşırı mühim değil ama...