KutsalKapuska isimli üyenin son içerikleri

1. K

Çözüldü✓ İtopya IT-RADEON boşta yüksek işlemci sıcaklığı

çok teşekkürler, ızgarada ki kabloyu fan kablosuna takıp diğer fan kablosunu cpu fan kısmına mı takmalıyım sizce kablolama zor gibi duruyor
  2. K

söylediğiniz parçalarla montajlanabilir duruyor peki kablolarını nasıl takabilirim
  3. K

kutu içerisinde gelen her şey bunlar
  4. K

hayır, kasa tecrübem hiç yok soğutucu içerisinde başka kit yoktu ancak anakart kutusunda fotoğraftakiler var
  5. K

hocam ben https://www.itopya.com/rampage-octagon-c50-beyaz-120mm-argb-kule-tipi-islemci-sogutucu_u25350 bunu eklemiştim. teknik destek kesinlikle yardımcı olmuyor, uymuyor diyorum bi video atıyolar yaparsanız yaparsanız yoksa yallah yetkili firmaya ulaşın muhabbeti oldu. üstte paylaştığım...
  6. K

[H3 id='Thermalright+Peerless+Assassin+120+SE+TL-C12C+6+x+6mm+Is+Borulu+120mm']Thermalright Peerless Assassin 120 SE TL-C12C 6 x 6mm Isı Borulu 120mm[/H3] alıp kullansam yeterli olabilir mi hocam
  7. K

itopyanın gönderdiği fanın ayağı bu şekildeydi kuramayınca yetkili servise ulaşın dedi uyumsuz olduğunu düşündüğüm için iade istedim 1750925457 Uyumlu fan bulup değiştirirsem faydası olur mu
  8. K

Merhaba, boşta işlemci sıcaklığım 60-70 derecelere çıkıyor henüz oyun testi yapamadım ancak +90-95 derecelere çıkar diye düşünüyorum bu normal midir ek olarak itopya stok fan takılı olarak göndermiş ve gönderdikler işlemci fanı ise uyumsuz çıktı stok fanı kullanmam sorun olmaz dediler IT-RADEON...
Geri