ben ''cok havali saniyorlar kendilerinii'' diyenlere pek katilmiyorum, yasak olan seyleri yapmanin kendine ozgu bir cekiciligi var ayrica ickiler genellikle...
Kendin ol illa beğenecek birisi çıkar seni, ben de kendim oldum sonuç olarak bazı arkadaşlarımla buluşmak üzereyim(her ne kadar çoğu bana çok uzak da olsa)...
Bence sosyal medya üzerinden yoğunlaş, oradan konuşma yürüt ve buluşmak iste, yani en kolay yolu bu gibi duruyor veya konuşma şeklini değiştir çünkü direkt...
O zaman yapacak bir şey yok, hayat uzun illa karşına farklı kişiler çıkacak eğer sevdiğin birisi varsa veya tanışmak istiyorsan şansını kaçırmadan git ve...
Şöyle düşün... eğer denersen %50 ihtimalle başarma şansın var ama utanıp asla denemezsen her zaman %0 da kalacaksın. Bir konuda utanıyorsan eğer bence o...
Bu konuya belki cevap yazması gereken son kişi benim ama bence ağzının iyi laf yapması ve kelime haznenin geniş olması lazım... (Özgüvenli bir şekilde tabii...
Yaptigim hatalar disinda 2024 de ne yaptıysam 2 katını yapacagim... daha fazla resim cizecegim, daha fazla ders calisacagim, daha fazla bilgi ogrenecegim...
Eğer gerçekten bir şey yapacaksanız(illa yapmak istiyorsanız) zarar görme ihtimalinizin ihtimalinizin olmayacağı bir şey yapın lütfen(psikolojik dahil)...