Kuversa isimli üyenin son içerikleri

1. Kuversa

CS de düşürdüğüm skin

hayirli olsun hocam bana MP7 | Solgun Az Aşınmış cikmisti, guzel gozukuyor ama sonucta 4 dolar yani
  2. Kuversa

Kizlarla konusmayı cokmu abartiyorum.

hep konuya 18 yasimdayim diye girerdin simdi 19 olmussun dogum gunun kutlu olsun ahmet! bence hicbir kizla iletisim kurmadiginiz icin cevrenizdeki butun kizlar size guzel geliyordur, bunun tek cozumu biraz daha atilgan olmak arkadaslariniz araciligiyla illa birkac sey yapabilirsiniz veya...
  3. Kuversa

Bu Tyt programı iyi mi?

valla bence bi 4 ay daha fark etmez ama ben en iyisi degistireyim sorun cikmasin :D
  4. Kuversa

Bu Tyt programı iyi mi?

tekrar mezuna kalma sansiniz var mi? 6-7 ay calisip ustune mezuna kalmak bir bana iyi bir fikir gibi geliyor sanirsam
  5. Kuversa

Kendi Tipinize 10 Üzerinden Kaç Verirsiniz?

4, belki kilo verirsem de 6
  6. Kuversa

Sizce nerede daha iyi çıkmışım

her ay bir kere forumda yuzunuzu goruyorum masallah, 1.foto daha iyi
  7. Kuversa

Böyle bir işte çalısmak istermiydinz?

ceza olarak mi veriyorlar? asla asla asla
  8. Kuversa

Kızların aşkta tek derdi yakışıklı erkek mi?

degil hocam haberiniz olsun tip, boy diksiyon v.b belki cok buyuk bir etmendir ama tamamini kapsamaz
  9. Kuversa

Hiç bir konuda iyi değilim.

kendine bir sure tani o sure boyunca da eksiklerini tamamla, illa hobilerin vardir onlarin ustune yuru
  10. Kuversa

Beden dersinde kavga olayı

anlık sinirle meydana gelmiş de olabilir
  11. Kuversa

Anime izlemek için site önerisi

turkanime.tv, cunku arsivi cok genis ve gercekten ne ararsan bulabiliyorsun ama anizm de kullanilir turkanimeye kiyasla bolumlere yorum yazabiliyorsun en azindan
  12. Kuversa

Anime önerisi lazım.

Gnosia
  13. Kuversa

Kafayımı bozdum sizce aklıma neden böyle şeyler geliyor

siz bence kafayi bozali cok oldu o sorudan vazgecin, ama cok da haksiz sayilmazsiniz ileride makinelesme insanlik icin kotu sonuclanabilir
  14. Kuversa

Donanım Arşivi Moderatörleri Sorunu

ama adam ustune diyor ki ''Bütçesine göre adam akıllı bir mikrofon yok'' hani bundan sonra o adamin da laf atmasi pek hos degil ama bu konuyu acani bence daha hakli yapmaz
  15. Kuversa

Donanım Arşivi Moderatörleri Sorunu

''illa hakaretmi edelim adam etmek için sizi'' usluptan pislik akıyor ayrica sunu forumdaki en kibar insana yaz bir tartisma cikmama orani %20 felan, bir de bence karsindaki kiside sorun da yok o da kendi onerisini veriyor gercekten boyle seylere hic gerek yok
Geri