kuzeykore isimli üyenin son içerikleri

1. kuzeykore

Yardım Akko MonsGeek M1W V3-SP-VIA RGB %75 TKL V3 Creamy Purple Pro Switch

Zaten kablolu da değilmi
  2. kuzeykore

Fps oyunu oynamıyorum çok fazla 1740939892 Tank gibi baya övmüşlerdi hocam bunu alıcaktm siyah bide siyah seviyorum
  3. kuzeykore

3000tl civarı gaming kulaklık önerisi

https://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-hyperx-cloud-iii-kablolu-kulak-ustu-oyuncu-kulakligi-fiyati,878422363.html Yapıştır gec bence kablosuzu en popüler 2. Kablolu tercih ederdim ben beyine yakın radyasyon yapmaz kabloyla
  4. kuzeykore

Yazılım falan ne işe yarıyor klavyede hocam
  5. kuzeykore

TOGG T10X V2 alınır mı?

Hocam pek anlamam ama kullanan birini görmüştüm sürekli şarjı bitiyor uzun yola çıkamıyorsun eğer şehir içi için alıcaksan mantıklı olabilir ama kesinlikle uzun mesafe aracı değilmiş
  6. kuzeykore

Akko MonsGeek M1W V3-SP-VIA RGB %75 TKL V3 Creamy Purple Pro Switch Kablolu/Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi Bu klavyeyi alan arkadaşlar yanıt verirse sevinirim , tank gibi diyodunuz bunu almayı düşünüyorum ne gibi özelliği var ve değermi kullanan arkadaşlara sorumdur
  7. kuzeykore

Allahın yaptığı tuhaf şeyler.

Adam ilkokul soruları soruyosa sende cevap verirsin istersen o zaman ne diye boş boş yorumlar yapıyosunki mesela basit se cevaplasaydın adamı aşağılamaya çalışmak yerine kankam
  8. kuzeykore

insta yorumlarını buraya yazan reaksiyon almaya calısan bi cocukmusun
  9. kuzeykore

Adamın kendi dini nedir senmi karar veriyosun buna
  10. kuzeykore

Benım çözemediğim tek konu allaha kurana küfür eden birisinin öldürülmesini savunmaları , allah zaten cezasını cehennemde vermiyecekmi sen kim oluyosunda can alıyosun allahın verdigi canı ondan baskası alamaz diyolar oruc tutmayana .. muamelesi yapıyolar namazlarını bile kılmayıp üstüne...
  11. kuzeykore

Konu dışı açmış adam yasaklanmıyosa demekki konuşulabilir böyle konular sanane dost
  12. kuzeykore

🔥İndirim 4 ADET (S) BOY TAVUK DÖNER DÜRÜM 225tl

En küççüüğü
  13. kuzeykore

Hazır Sistemler Neden Daha Pahalı ve Daha Kötü?

Serbest piyasa nedeniyle pahalı bence isteyen istediği fiyata satıyor hocam nvdia nın önerdiğiyle tr de satılan arasında uçurum fark var , e zaten maddi gücü (halk) cok ferah olmayan bir devirdeyiz şuan da birde bunlar fiyat artırınca alım imkansız oluyor
  14. kuzeykore

🔥İndirim 4 ADET (S) BOY TAVUK DÖNER DÜRÜM 225tl

Beyler 165tl ye Yemeksepeti uygulamasında dürüm alabiliyosunuz 2 adet , 2 tane 165 lik dürüm alırsanız 330tl ediyo ekstra chedar peyniri veya 20tl ye başka bişey alırsanız 350 eder 4 dürüm ve 350tl ye 150tl indirim var 200 e düşüyor , teslimat ücretide 25tl 225 e 4 dürüm alıyosunuz ben 2,5 yedim...
Geri