kuzyk isimli üyenin son içerikleri

1. K

Razer Basilisk X Hyperspeed'den Attack Shark R2 Superlight'a geçilir mi? lütfen yardım

Arkadaşlar merhaba, Attack Shark R2 Superlight 4K/8K PAW3950 kablosuz oyuncu magnezyum mouse’u almayı düşünüyorum. Güncel olarak Razer Basilisk X Hyperspeed kablosuz mouse kullanıyorum. Sizce değiştirmeye değer mi?
  2. K

CS2 TAKAS TEKLİFİ SÜRESİ HAKKINDA

teşekkür ederim cevaplarınız için nasıl çözüldü yapıcam
  3. K

CS2 TAKAS TEKLİFİ SÜRESİ HAKKINDA

arkadaşlar ben cs2 de skin alıcam takas yolu ile ancak satıcı satış saatleri dışında ben pc başında değilken takas teklifi gelir diye korkuyorum takas teklifi süresi diye bişi varmı yani kişi bana teklif yaptıktan sonra teklif hesba girince bana görünürmü aradan süre geçse bile (umarım...
  4. K

CS 2 AÇACAĞIM KASANIN ANAHTARI YOK

hocam ben daha önce kasa açmadım da kasayı aldıktan sonra anahtar alınabildiğini bilmiyordum teşekkür ederim
  5. K

CS 2 AÇACAĞIM KASANIN ANAHTARI YOK

cephanelik biletinden ateş kasası alıp açıcam ama kasanın anahtarı hiçbir şekilde satılmıyor ne yapmam lazım nereden bulurum nasıl elde ederim
  6. K

50 K bilgisayar toplama tavsiye lütfen

merhabalar 50 k ya pc toplicam hangi ekran kartını alsam bilemedim önerlileriniz nelerdir NOT: sadece ekran kartına 50 k vermicem sisteme direk 50 k bütçem var monitör klavye vs. dahil
  7. K

Windows 10 Xbox Game Pass "Şu anda görüntülenemiyor" Hatası

hocam aynı sorunu bende yaşıyorum bir çözüm bulabildinmi
  8. K

Hesap Gerektirmeyen Süpercan 1-2 İndirme Linkleri!

hocam gerçekten çok teşekkürler çok eskiden sevip oynadığım bir oyundu ancak şu anda kaldırılmış siz olmasanız oynayamıyacaktım
Geri