@ayranli_tuz peki hocam 16e alınır mı yani 15ten daha iyi işlemcisi var batarya daha iyi diye biliyorum yapay zeka özellikleri var kamera olarak tek kamera olsada 48mp iphone 16 kamerası var diyorlar geniş açı yok ama şu zamana kadar hiç geniş açı kullandığımı aradığımı hatırlamıyorum hiçbir...
Yok hocam maalesef aşırı fark var arada çıkmaz
1768561665
@ayranli_tuz hocam arkadaşın mesaja gülücük atmışsınız 15 tavsiye etmiyormusunuz anlamadım ayriyeten pubg tarzı oyunlar oynarım
1768561677
Zaten stabil 60 verir diye düşünüyorum
Arkadaşlar her şey dahil kılıf adaptör falan iphone 16e mi yoksa 15 mi
İkiside sıfır olacak iPhone deneyimlemek istediğim için soruyorum Android önermeyin lütfen
16e 41-42k
15 48k tutuyor
Kamera olarak akıcılık olarak falan hangisi daha iş görür 5-6 sene rahatça kasmadan donmadan tatmin...
Teşekkür ederim hocam genelde de öyle bir belgeye gerek var gibi göremedim ancak emin olmak istedim mezuniyet belgesi geçerlidir herhalde diploma yerine eğer istenirse sonuçta askerlik şubesinde geçerli sayıldı e devletten çıkarılmış barkodlu belge sonuçta
Arkadaşlar sonuçlar açıklanınca e kayıt yapacağım e devletten ancak daha sonrasında bir belge bir şey gerekiyor mu gerekmiyor diyorlar ama emin olamadım unilerin sayfasina baktigimdada çok bir şey anlamadim
Eğer belge isterlerse benim diplomamin Aslı yok e devletten cikarilan mezuniyet belgesi...
Hocam peki şunlar arasında hangisini almalıyım z flip 7
İphone 15
İphone 16
Z fold 6
S25
Bunlardan birini almayı düşünüyorum satmayacagim 4-5 yıl götürsün yeterli fol ve flip merak ettiğim için soruyorum