kvitrafn isimli üyenin son içerikleri

1. K

Harici HDD ile Windows kurulur mu?

Dosyaları içine attığında bios boot ekranından açıp setup a girebiliyorsan atabilirsin bir sorun olacağını sanmam, içinde önemli dosyalarım var diyorsan isoyu açıp dosyaları kopyalayarak deneyebilirsin eğer yoksa biçimlendirip aynı şekilde attığında da kurulum yapılabilir bir sakıncası olacağını...
  2. K

Sıvı soğutma pompa hızı nasıl olmalı?

Bu sorunun cevabını ben de arıyorum. %100 yapsan ömrünü hatrı sayılır miktarda kısaltıyor. Deep Cool ls520 sıvı soğutma ile %100 yapıp yük altına soktuğumda ryzen 5 7600 işlemcim 80° civarlarında geziyor. Asrock'ın B650M PG Riptide anakartım var, anakartın üstünde 2 tane cpu fan girişi var...
  3. K

Ryzen 5 7600 DDR5 5200mhz cl40 ram

https://m.n11.com/urun/patriot-viper-venompvv532g600c30k-32-gb-2x16-ddr5-6000-mhz-cl30-ram-57120548?magaza=qp&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel Şu an için en uygun fiyatlı olanı bu patriot nasıl marka alınır mı? Daha önce hiç kullanmadım ama izlediğim videolara göre...
  4. K

Ryzen 5 7600 DDR5 5200mhz cl40 ram

Herkese merhaba arkadaşlar. Ryzen 5 7600 rtx gigabyte windforce 4060ti 16gb, corsair vengeance 5200mhz cl40 bir sistemim var. Ramlerin cl değeri bana 5200mhz e göre çok yüksekmiş gibi geliyor. Sizce 6000mhz cl30 ram e geçmek mantıklı mı bir etkisi olur mu?
  5. K

Gigabyte a620m s2h anakartın sürekli internet bağlantısını koparması

Driveri kaldırdım daha kötü oldu, en güncel halini yükledim yine bir düzelme söz konusu değil sanırım yeni anakart alacağım
  6. K

dongle ile denemedim hiç ama yaklaşık 2 aydır devam eden bir sorun sanırım garantiye vermek en mantıklısı ama en az 1 ay sürer. Sorundan emin olduktan sonra direkt yeni bir anakart mı alsam diye düşünüyorum 1723383318 Bunu hiç denemedim bi deneyeyim. Torrent yok bilgisayarda
  7. K

rev 1.0 bios driverlar bütün her şey güncel ama hala sorun devam ediyor
  8. K

Herkese merhaba arkadaşlar. Bu gigabyte ile ilgili yaşadığım bilmem kaçıncı sorun. Hazır sistem olduğu için bu anakartı aldım ama bir daha gigabyte ın hiçbir ürününü almayı düşünmüyorum. Sürekli olarak oyun oynarken ve genelde çoğu zaman bir indirme yaparken internet bağlantım kopuyor ve...
  9. K

Laptop bataryasını sökünce harici ekran kartı devreye girmiyor

Herkese Merhaba arkadaşlar Tulpar T7v19.4 i7 9750h rtx 2060 lı bir laptopum var. Geçen gün içini temizlerken bataryasının şiştiğini farkettim ve söküp normal bilgisayar gibi kullanayım dedim ancak bataryayı söktüğüm zaman oyunlarda otomatik olarak sadece işlemcinin ekran kartını kullanıyor...
  10. K

4.0 Pci express x1 slotu m2 dönüştürücü

İyice araştırayım olmazsa yurtdışından da sipariş verebilirim alabileceğimiz maksimum verimi alalım m2 ssd takacağız sonuçta yoksa sata takıp devam ederim. Teşekkürler öneri için
  11. K

4.0 x1 düzgün bir dönüştürücü bulamadım ama sorun o :D
  12. K

Bu ürünün okuma yazma hızı kaç acaba? Ve x1 4.0 slotunda kaç hız alabilirim resmi kaynaklarda 2.0gb a kadar okuma hızı olduğu yazıyor 1718798752 Bu ürünün okuma yazma hızı kaç acaba? Ve x1 4.0 slotunda kaç hız alabilirim resmi kaynaklarda 2.0gb a kadar okuma hızı olduğu yazıyor
  13. K

Herkese merhaba arkadaşlar 1 hafta önce itopyadan donanım arşivinin mAtx gigabyte b650 s2h am5 ddr5 anakartlı sistemini aldım. Anakartta 1 adet m2 girişi olduğu için diğer m2 ssdyi pcie x1 slotuna dönüştürücü kullanarak takmak zorundayım. Pcie 4.0 desteği sunan verebileceği maksimum hızı veren...
Geri