Hocam Scryox v8, VXE R1 Pro ( Max alma dediler çift tıklama sorunu varmış ), Mchose L7 Pro arasından neden Scryox V8 almalıyım ? VXE R1 Pro dışında ikisinden de 8k dongle çıkıyormuş. Scryox V8 Kablosuz bağlantıyı sadece dongle ile mi sağlıyor ? Bluetooth ile bağlanmak mümkün mü ? Kütüphane gibi...
Dongle nedir hocam ?
Ayrıca VXE R1 PRO mu yoksa Darmoshark M3 Pro Max mi ?
Edit : Ayrıca hocam markaları ilk defa duyduğum için size sormak istedim. Sağlam ürünler midir yoksa Steelseries falan al der misiniz ?
Hocam epey uyguna almışsınız. Sizde bendeki gibi bir vergi çıkmadı mı ? Açıkçası şuan 1300 buna vereceğime Fantech Shooter 3 veya 8BitDo Ultimate 2C alayım diyorum. Ne dersiniz ?
PC FIFA 25 için kol arıyorum. 1500 TL bütçem var. İstanbul içi ikinci el düşünebilirim. Bu arada XBOX Kolu mu daha uyumlu olur PS kolu mu, bunu da öğrenmek isterim.
GPU 140+35W hocam. 1 TB de ssd mevcut. 4800 mhz ddr5 de ramler mevcut. Soğutma konusunda bir numara zaten ancak ekran için aynı şeyleri söyleyemem, 250nit 1920x1200 ekran var. Legion serisi ROG'u ekran olarak yerden yere vurur.
Pardon hocam şaka olduğunu anlayamadım. Forumda var mıdır Legion hakkında bilgi sahibi olan. Ayrıca bu R5 7435HS işlemcili Legion'u hiçbir yerde göremedim ve incelemesi de yok. Ekran özelliklerini merak ettim bakabileceğim kaynak bile yok.