KxKa isimli üyenin son içerikleri

1. KxKa

Klavye Önerisi thinkpad muadili

Arkadaşlar selamlar, Raporlama departmanında çalıştığım için lenovo thinkpad tarzı kablosuz klavye arayışım var. Önemli detay page up, page down tuşlarının aynı thinkpadde olduğu gibi yön tuşlarının arasında konumlanması. Aşağıya örnek görseli de ekliyorum. Bildiğiniz destek olabileceğiniz...
  2. KxKa

En avantajlı kredi kartı hangisi?

işbankası maximiles black diyorum
  3. KxKa

❌İndirim Bitti! Migros'ta Paketli Sucuklarda Aynı Üründen 2 Al 1 Öde!

kanatlı hayvan eti karıştırıyor haberleri çıkmıştı. bence tat olarak en iyisi ama acaba düşüyor akla işte. aslında en güzeli bilindik kasap var ise ondan almak, bu et işi sıkıntılı iş 1728294895 kanatlı hayvan eti karıştırıyor haberleri çıkmıştı. bence tat olarak en iyisi ama acaba düşüyor akla...
  4. KxKa

İŞ İÇİN LAPTOP ÖNERİSİ

excel word için lenovo thinkpad serisini öneriyorum tuş kombinasyonları sebepli. hp zbooklar da fena değil. page down up tuşlarının yön tuşları etrafında olması gerekiyor genelde
  5. KxKa

❌İndirim Bitti! Migros'ta Paketli Sucuklarda Aynı Üründen 2 Al 1 Öde!

Maret namet tercih etmiyorum. apikoğlu'na son haberlerden sonra güvenim kalmadı. yine en mantıklısı polonez ve cumhuriyet gibi duruyor ama cumhuriyet'te indirim yok galiba.
  6. KxKa

Laptop için harici klavye desteği

Selamlar, Laptopa takılı harici ekranda kullanacağım bir harici klavye arıyorum ancak tuş takımı için aşağıdaki yapıyı arıyorum. Tavsiyesi olan var mıdır acaba pek bulamadım çünkü, teşekkürler şimdiden ü.
  7. KxKa

Remote Çalışmaya Uygun Koltuk

Arkadaşlar selam, haftada 3-4 gün evden çalışacağım ve uygun bir bilgiyasayar koltuğu arıyorum. Açıkçası gaminglere 3-4k vermek istemiyorum. Tercihen bel desteği olan iyi bir koltuk önerisi olan var mı?
  8. KxKa

Acer Nitro 5 AN515-45

monster'ı düşündüm açıkçası ama ısınma ve fan konusunda çok şikayet almış. servis desteğini övüyor herkes de sürekli servisle de uğraşmak istemedim pek
  9. KxKa

Acer Nitro 5 AN515-45

o halde aşağıdakinin fiyatı uygun sanırım? https://ty.gl/p1xghygo3a
  10. KxKa

Acer Nitro 5 AN515-45

yani bana kalsa 15k'dan fazla vermek istemiyorum açıkçası ama 17-18'e çok daha kalitelisi varsa çıkabilirim. cod için alıyorum özellikle ana oynayacağım oyun o
  11. KxKa

Acer Nitro 5 AN515-45

aradaki farka değip değmeyeceği konusunda hiç fikrim yok :) amd intel konusunda herkes farklı görüş belirttiği için salmış haldeyim açıkçası. kimi amd tarafında kimi intel öneriyor. f/p bakmaya başladım biraz ama uzun vadede 1-2k çok problem değil.
  12. KxKa

Acer Nitro 5 AN515-45

selamlar, aşağıdaki 2 laptop için amazonda günün frsatı var. sizce iyi fiyatlar mı fikriniz nedir, benzer bütçeye daha iyileri varsa da öneri rica edebilir miyim...
Geri