ky.grkn isimli üyenin son içerikleri

1. K

Hangi ddr5 ramlarin çipleri daha iyi

Fiyatı benimkilere göre baya uygun Peki hocam bu ramlarde b-die c-die , samsun micron hk hynix gibi çip farklılırları var bunlar ne kadar önemli uzun vadede ne gibi artıları olur ve bu bilgilere tam olarak nereden ulaşbiliriz acaba
  2. K

Hocam rgb ısıya çok etki eder mi? Birde her şey aynı ve sadece marka seçivek olsak neden gskill
  3. K

Anakart msi x670 tomahawk İşlemci 7900x3d İki ram arasında kaldım hangisinin çipi daha iyi ve ankartın ve işlemcimle sorunsuz çalışır yardımcı olabilir misiniz...
  4. K

Asus Dual 4070 ti super vs Galax 4070 ti super SG

Hocam satıcıdan pekçok şikayet duydum tamir edilmiş ürün gönderildiğine ve iadeyi kabul etmediklerine dair gamingentr de birebir değişim var ama taksit fırsatı yok efsane kasım indirimde vade farksız taksit kampanyası gelir mi sizce
  5. K

Asus Dual 4070 ti super vs Galax 4070 ti super SG

Asus 4070 ti super Dual Vatanda webe özel 33.800 tl şuan https://www.vatanbilgisayar.com/asus-dual-geforce-rtx-4070-ti-o16gb-super-oc-gddr6x-256bit-nvidia-dlss-3-ekran-karti.html?utm_source=epey&utm_medium=cpc&utm_campaign=epey_genel Galax ise 31.900 tl ye 6 ay taksitle vade farksız alınabiliyor...
  6. K

40- 45 bin TL bütçeli 3D tasarım ve render için sistem tavsiyesi

1709764774 Hocam hazır sistemlerin fiyatlarını internetten teker teker topladığımda 5 6 bin tl gibi ciddi rakamlarda daha ucuza geliyor bunun sebebi nedir peki ben mi bişeyi kaçırıyorum acaba
  7. K

1709493904 Hocam link yok ikisi arasında hangisi daha iyi diye sordum hazır sistem şart değil kendim toplayadabilirim
  8. K

1709413988 R5 7500f yerine r7 5800x3d kullansam aradaki fiyat farkına değer mi sizce ?
  9. K

Solidworks gibi 3D tasarım programlarını rahat çalıstırabilecek ileride yükseltirsem zorlanmayacağım 40 45 k bütçeli sistem tavsiyesi alabilir miyim ?
Geri