Kyddie_0Kafka isimli üyenin son içerikleri

1. Kyddie_0Kafka

SSD Seçimi İçin Öneri

Ondan ise al gitsin ne editleri yapıyorsunuz 😅
  2. Kyddie_0Kafka

SSD Seçimi İçin Öneri

Pek fark olmayacak sadece dosya aktarımı ve edit render işlerin de cakilirsin 10k ya dram li istiyorsan al SSD de değişen bişi olmayacak diyim🙂
  3. Kyddie_0Kafka

Bu 2tb Lik Dramli SSD Alınır mı

Dram önemli ya dosya aktarımı falan yaparsan işini görür oyun dosyası falan
  4. Kyddie_0Kafka

Yardım Bu SSD Alınır mı Herhangi Bir Sorun Yaşar Mıyım

Yok hocam ben profesyonel iş yapmıyorum sadece oyun oynayıp DC de gezinip arkada photoshop ile edit yapacam
  5. Kyddie_0Kafka

Sahteliği nasıl anlaşılır 1784014450 Samsung magician ile baktım SSD ye tam adını gösterdi birde uyarı vermedi 1784014497 Dün 4.5k ya aldım gitti
  6. Kyddie_0Kafka

Bi kaç gün önce Klima sattım ondan gelen para ile 4.5k ya SSD ararken Samsung 870 qvo 1tb buldum sağlığı falan %100 de hiç bişi yazılmamış da okuma ve yazma hızı kutu da ki değerlerden fazlasını aldım
  7. Kyddie_0Kafka

Merhaba iPhone 114 pro max kullanıyorum

117 pro Max donanım farklı sadece paraya kiymasin
  8. Kyddie_0Kafka

Bilgisayar Satış Fiyatı İçin Yardım

Hocam bence köşede Dursun ilerde çocuğa falan verirsin bı daha PC almak pahalı ya patlar 🙂
  9. Kyddie_0Kafka

Merhaba iPhone 114 pro max kullanıyorum

iPhone 116 pro Max alman lazım hocam
  10. Kyddie_0Kafka

Yeni mouseım iyi mi?

ben ona 200 tl vermiştim sadece cünkü cöp mouse sol sağ tık bozuldu 3 ay da 1763391788 https://www.trendyol.com/trktech/g502-825-kablolu-rgb-8-tuslu-e-spor-oyuncu-mouse-macro-mouse-p-886771689?boutiqueId=61&merchantId=260497&filterOverPriceListings=false&sav=true onun yerine bunu al bu daha iyi
  11. Kyddie_0Kafka

Pcden oyun oynamak için gamepad önerisi ariyorum

500 tl ye gamepad yanliş bilmiyorsam yok gibi dualshock 4 var sadece cakma olanlar dan :D alıcaksan orjinal xbox 360 kolu al derim onların tutuş daha tok tutuşa sahip sadece şarjlı pil sorunu var oda satılıyor
  12. Kyddie_0Kafka

🔥İndirim Tom Clancy The Dıvısıon 2 İndirim var

merhaba arkadaşlar ben malum benim xbox hesabım da the division 2 var malesef xbox dlc leri satmıyor sadece oyunu veriyor ubisoft connect e yönlendiriyor ben ubisoft connect den oyunun 2 dlc alsam onları kullanabilirmiyim acaba
  13. Kyddie_0Kafka

Pc Ortamlarınızı Atın (2025)

O en güncel zaten
  14. Kyddie_0Kafka

Msi 3060 12 Gb Sıfır 12.400 Tl Alınır mı?

Pahalı alma bekle biraz
  15. Kyddie_0Kafka

Elektronik Sigara Uçak Bagajı

Bagaj da bulundurabilirsin sadece öteki türlü ceza yersin
Geri