9070xt lerde üst model almana hiç gerek yok hocam. Sapphire'in giriş seviyesi Pulse modeli veya XFX in Swift modeli iki kartta buz gibi çalışıyor çoğu...
Ben seni aydınlatayım. Bilgisayar mühendisi değilim oyun geliştirmedim ama 3D modelleme çok yaptım render çok aldım. Ben hiç AMD ekran kartı kullanmadım bu...
Bu arada ben mimarlık bölümünü bitirdiğim için bu kadar rahat konuşuyorum CAD programıysa bizdede var Renderın alası bizdede var. Kafamdan atmıyorum yani...
Bak güzel kardeşim sen üniversiteyi nasıl bir yer sanıyorsun bilmiyorum. Senin amatörce geliştireceğin oyunu veya programı elindeki parçalarla gayet rahat...
Valla yaz kış farketmiyo beyler. TR de fiyatı artan bişeyin anlık kampanyalar dışında fiyatının düştüğü pek görülen bişey değil. Ram fiyatları globalde...
Hocam sen problemi anlamış değilsin. O anakart işlemci için güvenli olmayabilir. O PSU sistem için güvenli olmayabilir. Ramde SSD de soğutucuda ucuza...
Hocam fiyatlar çok değişti maalesef. Sadece ekran kartı 50k neredeyse. O fiyatlara şuan mümkün değil. Konudan bağımsız monitörünüzden memnun musunuz almayı...
Ram indirimi konusunda haklısınız belki bir avuç insan alabildi sadece. Fakat 7800x3D neredeyse her hafta yada 2 haftada bir 13 bandına düşüyor. Kaliteli...
Kral o güç kaynağına güveniyormusun cidden? Sıcaklıkların düşmesi demek daha az ses duyman demek parçaların daha uzun ömürlü olması demek. Hiç bişey...
Tam bir OEM paket olmuş. Ekran kartıyla işlemciyi koyup kalanını cacıklamışlar. Hadi her parçayı bir kenara bırakalım. 750w bronze dedikleri güç kaynağıyla...