Uzun zamandır Netspeed kullanıyorum ilk bağlantı aşamaları TT nedeniyle yavaş olsa da genel olarak hizmetleri benim bölgemde güzel, tavsiye ederim. Altyapı 80 vdsl destekliyor, güncelde 72 download 14 upload alıyorum.
Bahsettiğiniz grup en az 1 senelik Facebook hesabı istiyor güven açısından, bir youtuberın (isim vermem sorun olabilir) al-sat grubu var oraya yönelebilirsiniz.
35.000TL'ye ikinci elde sıfıra göre çok daha güzel sistem bulabilirsiniz. Facebook gruplarını araştırmanızı tavsiye ederim. Şansa bağlı olarak 4070'li ya da 7800xt li sistem denk gelebilir.
Herkese hayırlı akşamlar,
Birkaç senedir hayalim olan motor kullanmayı bu sıralar ehliyet ve motosikleti almayı düşünüyorum. Daha önce birkaç kez 200-300m mesafe kullanım dışında bir tecrübem olmadı. Başlangıç için 250SR düşünüyorum, bugün yetkili bayiye gidip genel bir bilgi aldım motor...
Merak ettiğim bir konu var bu YD telefonları alabileceğimiz güvenilir bir satış noktası yok sanırım. Herkes ya elden ya da mahalle telefoncularından temin ediyor olarak görüyorum, var mıdır güvenilir bir yolu?
Bahsettiğiniz üründe Dram yok çok sağlıklı ve uzun ömürlü olmayıp, aynı zamanda veri aktarım hızında inişli çıkışlı anlar yaşayabilirsiniz. Şahsen Dram mevcut olan SSD'leri değerlendirirdim.
Sandisk güzel marka evet fakat attığınız modelde Dram var mı yok mu ufak araştırmak gerekiyor, yoksa...
Türk telekomu kullanmayı baya bir süre önce bıraktım altyapı olmasına rağmen 16mbps teklif ettiklerinden dolayı ve taahhütname istediklerinden dolayı, yaklaşık 1 sene Türknet kullandım daha sonrasında Netspeed'e geçtim şuan için bu firmadan memnunum 2 evde de aboneliğim mevcut. O yüzden Türknete...